Ender Saraç eşi Benan Kurtuluş'u Astrolog Aygül Aydın'la mı aldattı?

Önceki gün gerçekleşen 48. Pantene Altın Kelebek Ödül törenine Astrolog Aygül Aydın ile birlikte katılan ünlü yazar ve doktor Ender Saraç'ı 2013 yılında nikah masasına oturduğu eşi Benan Kurtuluş topa tuttu. Altın Kelebek'e tek başına katılan Benan Saraç, eşinin kendisini Aygül Aydın ile aldattığını iddia etti. Benan Saraç'ın küfür dolu paylaşımları ağızları açıkta bıraktı.

Ünlü doktor ve yazar Ender Saraç, önceki gün Zorlu PSM'de gerçekleşen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne eşi Benan Kurtuluş yerine Astrolog Aygül Aydın'la katılınca olanlar oldu. Eşinin kendisini yalnız bırakıp ödül törenine Aygül Aydın'la gittiğini söyleyen Benan Kurtuluş'un arka arkaya yaptığı küfürlü paylaşımları gündem oldu.

Ender Saraç eşi Benan Kurtuluş'u Astrolog Aygül Aydın'la mı aldattı?


''EŞİMİ AYAĞA KALDIRDIMİ İKİNCİ BAHARINI VERDİM''

Tek başına katıldığı Altın Kelebek'ten paylaşım yapan Benan Kurtuluş, bir takipçisinin "Eşinizde orada ama sizi beraber göremiyoruz" yorumu üzerine şoke eden açıklamalarda bulundu. Kurtuluş takipçisinin sorusuna "Çok haklısınız. Yanımda olmalı her daim. Ancak buna yürek ve adamlık gerek sanırım. Lafımı esirgemek durumunda hissetmiyorum hiç. En zor zamanlarında yanında oldum, ayağa kaldırdım onu. Bir aile ile ikinci baharını verdim. Fakat hasetlik ve hırs insanı içerden bitiren bir duygu" şeklinde yanıt verdi.


''ENDER KENDİNE GEL YAVRUM''

Aynı törene eşiyle ayrı ayrı katılan Benan Saraç, sosyal medyada yaptığı başka bir açıklama ile ağızları açıkta bıraktı. Eşi Ender Saraç ve Astrolog Aygül Aydın'ı hedef alan Benan Kurtuluş şu ifadeleri kullandı:

"Beni yine yalnız bırakıp, şu kadını davetten içeri sokarken, benim için 'Boşver Şizofren' dedi. Nasıl yani? Pardon! Ender kendine gel yavrum! Sanırım kadın seninle ilgili gerçekleri bilmiyor. Ben yolumda sessiz yürümüyorum. Kimseye de tamah etmiyorum. S... gidin şimdi! Tahmin edileni yapmıyorum. Lakin sen adam olmayı, konuşmamayı öğreneceksin. Gel bakalım meydandayım. Bu kadar insanın karşısında çekiniyor muyum bakalım!"


''KÜÇÜK MENFAATLER UĞRUNA PEŞİNE TAKILMIŞ....''

Paylaşımına devam eden Benan Saraç; ''Eşim beni yine yalnız bırakırken, başka bir kadınla içeri giriş yaptı. Evvelden planlı, süslü püslü... Kimmiş bu düşük segment ajanda! Bilmem ne gazetesinde olduğu için küçük menfaatler uğruna peşine takılmış! Kadınla ben evvelden tanışmış olmama rağmen ve bende telefon numarası da olmasına rağmen benden istenmemiş ve birbirleriyle DM'den tanımış, benden gizlemiş insanlar... Menfaat, menfaat... Ben diyorum ki eşime 'Davete beraber gidiyoruz değil mi?' Bana diyor, 'işim var'! Bravo ayakta alkışlıyorum sizi! Hakkımda söylediğiniz şizofren laflarınızı duydum. Rezalet... Sen çok başarılı astrolog olsan zaten bizi iyi görür, yorumlardın... Yorumla şimdi bakalım beni! Benim kadar mert misin bakalım!'' yazarak herkesi şoke etti.

 Ender Saraç eşi Benan Kurtuluş'u Astrolog Aygül Aydın'la mı aldattı? - Resim : 2


Ender Saraç, 20 yıllık eşi Sevgi Saraç'la (1988–2011) evliyken, eşiyle ayrı evlerde yaşamaya başlamış bu sıra da Benan Kurtuluş'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu birliktelikten çocukları olan çift yıllar sonra da nikah masasına oturmuştu.

 

Ender Saraç eşi Benan Kurtuluş'u Astrolog Aygül Aydın'la mı aldattı? ile ilgili etiketler Ender Saraç Benan Kurtuluş Aygül Aydın Pantene Altın Kelebek Ödülleri Altın Kelebek Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.