En iyi lojistik firmasından 9000 lira maaşla moto kurye alımı! İşte Getir personel alımı başvuru formu

Mobil uygulama aracılığıyla restoran ve yemek ile market ürünleri içinde teslimat hizmeti sunan Getir, Türkiye’nin dört bir yanında 9000 lira maaşla moto kurye elemanı arıyor. Yeni yayınlanan ilanda perakende lojistik firmaları arasında yer alan Getir’in personel işçi alımı büyük ilgi görüyor. İşte, Getir moto kurye alımı için başvuru formu…

Türkiye başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde de restoran ve yemek ile market ürünleri için teslimat hizmeti veren Getir, pek çok pozisyonda işçi alımı için alım gerçekleştiriyor. Perakende lojistik firmaları arasında Türkiye’de en yaygın olarak bilinen Getir firması birçok alanda personel alımı yapılacağını duyuruyor.

Getir tarafından yayımlanan son ilanlarda pek çok pozisyonda görevlendirilmek üzere personel işçi alımı yapılacağı ve 9000 liraya kadar aylık maaş verileceği kaydedildi.

En iyi lojistik firmasından 9000 lira maaşla moto kurye alımı! İşte Getir personel alımı başvuru formu

Getir tarafından yapılan açıklamada, “Onlarca ürünleri gece gündüz fark etmeksizin dakikalar içerisinde istediğiniz konuma göre getiriyoruz. Zamanın sizler için ne kadar önemli olduğu biliyoruz ve hayatlarınızı kolaylaştırma yolunda hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Yiyecek içecekten kişisel bakım eşyalarına kadar bütün ihtiyaçlarınızı getiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Getir tarafından yayımlanan personel işçi alımında; Moto kurye dağıtım elemanının yanı sıra market elemanı, depo personeli, dönemsel personel, market sorumlu personeli, motor bakım ve onarım teknisyen personeli, reyon personeli, dağıtım şoför personeli dikkat çekti.

İşte Getir Personel Alımı Kadro Dağılımı

• Moto Kurye Dağıtım Elemanı
• Market Elemanı
• Depo Personeli
• Dönemsel Personel
• Market Sorumlu Personeli
• Motor Bakım ve Onarım Teknisyen Personeli
• Reyon Personeli
• Şoför Personeli

En iyi lojistik firmasından 9000 lira maaşla moto kurye alımı! İşte Getir personel alımı başvuru formu - Resim : 2

Getir tarafından yayımlanan ilanlarda personel alımı için bazı özel şartlarda belirlendi. Başvuruda bulunacak adayların bu özel şartlara uymaları gerektiğinden bahsedildi. Perakende lojistik şirketlerinden olan Getir için yayımlanan personel alım ilanlarının yakından takip edilmesi istendi.

Getir iş başvurusu yapmak için tıklayınız

En iyi lojistik firmasından 9000 lira maaşla moto kurye alımı! İşte Getir personel alımı başvuru formu ile ilgili etiketler Getir personel alımı moto kurye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.