'Emily in Paris' izlerken Paris'e ışınlanmak isteyenler burada mı?

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

‘Emily in Paris izlerken Paris’e ışınlanmak isteyenler burada mı? sorusunun yanıtını ‘Evet!’ olarak duyar gibiyiz! Gelin hep birlikte ‘Emily in Paris’e bir yolculuğa çıkalım. Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, 'Ben Ne İzledim Şimdi?'nin yeni bölümünde Netflix’te yayınlan ‘Emily in Paris’ dizisini inceledi.

Dizide, iş için yerleşmek zorunda kaldığı Paris’te Fransızların arasında hayatta kalmaya çalışan Amerikalı Emily’nin şef Gabriel’e aşık olmasıyla başlayan eğlenceli serüveni anlatılıyor. Yakışıklı şef ile defileden fırlamış gibi giyinen kızın aşıklar şehri Paris’te yaşadığı entrikalı hikaye izleyiciyi farklı bir dünyaya sürüklüyor. Sanat moda, defileler ve yemek kültürüyle Paris PR’ının tam anlamıyla yapıldığı dizi izleyicilerden tam not almayı başarıyor.

Emily ile bir de kendisi yolculuğa çıkan Sunny’nin Paris’te yaşanılanları eğlenceli üslubuyla değerlendirdiği ‘Emily in Paris’e bir de bu pencereden bakın!

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Emily in Paris' izlerken Paris'e ışınlanmak isteyenler burada mı? ile ilgili etiketler Netflix Sunny Paris

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.