Elite dizisi Ari kimdir, kaç yaşında? Elite Ari İnstagram adresi

Netflix'in popüler dizisi Elite oyuncu kadrosu ve konusu ile kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak edilmektedir. Elite dizisinde Ari karakterini canlandıran Carla Diaz kim olduğu ve hayatı araştırılmaktadır. Peki Elite dizisi Ari kimdir, kaç yaşında? Elite Ari İnstagram adresi...

Netflix'in 2018 yılından itibaren yayınlanan Elite dizisi popülerliğini halen korumaktadır. Oyuncu kadrosu ve konusu ile beğenileri üzerine toplayan Elite dizisinde, oyuncu kadrosundaki isimlerin kim oldukları merak edilmektedir. Dizide Ari karakterini canlandıran Carla Diaz'ın kim olduğu ve hayatı merak edilen konular arasında yer alıyor. Carla Diaz'a dair tüm merak edilenleri detaylarıyla haberimizde yer verdik. Peki Elite dizisi Ari kimdir, kaç yaşında? Elite Ari İnstagram adresi...

Elite dizisi Ari kimdir, kaç yaşında? Elite Ari İnstagram adresi

Carla Diaz hayatı

Elite dizisinde Ari karakterini canlandıran Carla Diaz'ın kim olduğu ve hayatı merak edilerek araştırılmaktadır. 19 Temmuz 1998 tarihinde İspanya'nın başkenti Madrid'de dünyaya geldi. Henüz küçük yaşlarda iken ailesi tarafından oyunculuğa ve dansa yönlendirildi. Küçüklüğünden beri oyunculuk ve dans ile iç içe olan oyuncu 2009 yılında oyunculuğa ilk adımını çocuk oyuncu olarak attı.

Carla Diaz, daha önce İspanyol drama gerilim dizisi El Internado’da Lucia adında genç bir kızı canlandırmıştı. Diaz arkadaşlarıyla takılmayı, sıcak havalarda seyahat etmeyi ve yol boyunca harika fotoğraflar çekmeyi sever.

Carla, Nayat Ben Barek rolünü oynadığı El Principe, Elisa Silva’yı oynadığı Seis hermanas ve Madres gibi popüler TV dizilerinde de rol almış.

Carla Diaz kaç yaşında?

19 Temmuz 1998 doğumlu oyuncu günümüzde 24 yaşındadır.

Carla Diaz aslen nerelidir?

19 Temmuz 1998 Madrid doğumlu genç oyuncu İspanya'lıdır.

Carla Diaz hangi burç?

19 Temmuz 1998 doğumlu oyuncu yengeç burcudur.

Carla Diaz Boy ve Kilo

Oyuncu 163 cm ve 52 kg ağırlığındadır.

Carla Diaz İnstagram adresi nedir?

Carla Diaz'ın İnstagram hesabı @imcarladiaz'dır. Oyuncunun Instagram hesabında 1,8M kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

Elite dizisi Ari kimdir, kaç yaşında? Elite Ari İnstagram adresi ile ilgili etiketler Elite Carla Diaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.