Eleştirilere ilk yanıt Hilal Kaplan'dan geldi: Hesap soracaklarmış, neyin hesabı acaba?

Cem Küçük'ün Mavi Marmara şehitlerine "manyak" dediği açıklamasının ardından medyada 'Pelikan' tartışması yeniden alevlendi.

Pekçok köşe yazarı bugün Cem Küçük krizi üzerinden 'Pelikan' grubu olarak bilinen medya kliğini eleştiren yazılar kaleme aldı.

Muhafazakar camiadan, Cem Küçük ve 'Pelikan' grubuna çok ağır eleştiriler yöneltildi.

Bu eleştirilere ilk yanıt, 'Pelikan' grubu ile birlikte hareket ettiği öne sürülen Sabah yazarı Hilal Kaplan'dan geldi.

Hilal Kaplan, Twitter hesabından söz konusu suçlama ve eleştirilere karşı şu soruları yöneltti;

"Hesap soracaklarmış, neyin hesabı acaba? Okul kapılarında ve yazarlık hayatım boyunca verdiğim başörtüsü mücadelesinin hesabı mı mesela?

Ya da bugün yoldaşınız olan Taraf yazarı Mavi Marmara'ya saldırdığında ona ilk itiraz yazısı yazmış olmamın hesabını mı soracaksınız?

Şahsınıza/kurumunuza bir destek gerektiğinde ya da kitabınız çıktığında her birinizi tek tek savunmuş olmamın hesabı mı yoksa?

Yoksa katıldığım Mavi Marmara eylemlerinin ya da 15 Temmuz'da sokağa çıkmış olmamın hesabını mı soracaksınız?

Suriye'de esir düştüğünüzde elimden gelen her şeyi yapmış olmamın hesabını mı soracaksınız ya da?

Salih Mirzabeyoğlu, Yakup Köse, Tayyar Tercan gibi haksızlığa uğrayan Müslüman mahkûmların yanında durmamın hesabını mı yoksa?"

Gelen tepkilere, "Azcık delikanlı olun da esas karın ağrınızı söyleyin." diyerek sert çıkan Hilal Kaplan sözlerine şöyle devam etti; "Malum dönemde yaptığınız tüm tekliflere rağmen Erdoğan'ın altını oyma projenize dahil olmamamın hesabıysa bu, o zaman da şimdi de hazırız! Bu halk her şeyi görüyor; Referandum dönemi nasıl erketeye yattığınızı gördüğü gibi! Hâlbuki bugün sesiniz pek yüksek çıkıyor ama "Biliyorum ki sesinizin bu kadar yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir" Vesselam!" / SuperHaber

Eleştirilere ilk yanıt Hilal Kaplan'dan geldi: Hesap soracaklarmış, neyin hesabı acaba? ile ilgili etiketler Hilal Kaplan Cem Küçük Pelikan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.