Electronic Arts’ta heyecanlandıran gelişme… Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu gelecek mi?

Son olarak 2019 yılında yayınlanan Need For Speed’in yeni oyununun çıkış tarihi merakla bekleniyor. Gazeteci Tom Henderson’ın açıkladığı son bilgilere göre Electronic Arts, yeni bir Need For Speed oyununu 2022 yılının son çeyreğinde yayınlamayı planlıyor.  Öte yandan Star Wars Jedi: Fallen Order için bir devam oyununun 4 Mayıs’ta açıklanabileceği öğrenildi.

 Electronic Arts, en çok oynanan yarış oyunlarından biri olan Need For Speed’in çıkış tarihini Mart 2021’de yaptığı açıklama ile bir yıl ertelediklerini duyurarak oyunu geliştiren şirket Criterion Games’in Battlefield 2042’nin geliştirme sürecine destek vermesi için yönlendirmişti.

Electronic Arts’ta heyecanlandıran gelişme… Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu gelecek mi?

EA’in baş stüdyo sorumlusu Laura Miele, yeni nesil konsollarda çıkacak bir Need For Speed oyununun 2023 yılının mart ayında piyasaya sürmeyi planladıklarını söylemişti.  Criterion Games’in oyun üzerinde çalıştığı belirtilirken, dev şirketin yeni oyun konusunda fazla aceleci davranmadığı belirtiliyor. Dev şirket,  yeni oyunu daha önce dört Need For Speed oyunu yapan Ghost Games’de yapılması planlanan yeni yapılanma nedeniyle Criterion Games’e verdi.

STAR WARS JEDİ: FALLAEN ORDER İÇİN YENİ OYUN AÇIKLANABİLİR

Öte yandan gazeteci Tom Henderson Star Wars Jedi: Fallen Order sevenler için heyecan verici bir iddia da ortaya attı. Henderson, Star Wars evreninde şu ana kadar en çok sevilen yapımlardan biri olan oyun için bir devam serisinin 4 Mayıs tarihinde açıklanmasının sürpriz olmayacağını söyledi.

Electronic Arts’ta heyecanlandıran gelişme… Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu gelecek mi? - Resim : 2

Electronic Arts’ta heyecanlandıran gelişme… Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu gelecek mi? ile ilgili etiketler need for speed electronic arts star wars jedi fallen order yeni oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.