Ekvador Senegal canlı izle! ECU SEN TRT 1 canlı maç izle

Ekvador Senegal canlı izlemek isteyenler taraftar arayışta. 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu son maçında Ekvador ile Senegal karşı karşıya. İşte, Ekvador Senegal TRT 1 canlı izle linki…

Ekvador Senegal canlı izlemek isteyenler taraftarlar bu karşılaşmayı kesintisiz takip etmek için arayışa girdi. 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu son maçında Ekvador ile Senegal karşı karşıya geliyor.

Uluslararası Halife Stadı'nda 29 Kasım Salı akşamında saat 18.00’da başlayacak Ekvador Senegal maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Grupta birer galibiyet ve beraberlik yaşayan Ekvador, 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Oynadığı 2 maçın birini kazanan ve diğerinden mağlup ayrılan Senegal ise 3 puanla üçüncü basamakta bulunuyor.

Ekvador Senegal canlı izle! ECU SEN TRT 1 canlı maç izle

Ekvador, sahadan galibiyetle ya da beraberlikle ayrılması halinde adını son 16 turuna yazdıracak. Senegal ise Ekvador'u mağlup etmesi durumunda son 16 takım arasındaki yerini alacak.

İLK 11'LER

Ekvador: Galindez; Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan; Franco, Gruezo, Moises Caicedo, Plata; Estrada, Enner Valencia

Senegal: Mendy; Jakobs, Diallo, Koulibaly, Sabaly; Gana Gueye, P.Gueye, Pathe Ciss; Sarr, Dia, I.Ndiaye

Ekvador Senegal canlı izle! ECU SEN TRT 1 canlı maç izle ile ilgili etiketler Ekvador Senegal 2022 FIFA Dünya Kupası Katar TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.