Efsane Yeşilçam Yıldızı O Diziye Gidiyor! Çukur'dan El Kızı'na Bomba Transfer! Anlaşma An Meselesi

Efsane Çukur dizisinde Sultan Ana karakterine hayat veren ünlü Yeşilçam yıldızı Perihan Savaş için yeni bir teklif yapıldığı ortaya çıktı. 131. bölüm ile ekranlara final yaparak veda eden Çukur dizisinin oyuncuları şimdiden kapış kapış gitmekte.

Çukur dizisine son 3 bölümde katılan ve Şahram karakterine hayat veren Sarp Akkaya’nın Ayrılık dizisine transferinden sonra efsane bir isim daha yeni bir yapımla anlaşma yoluna gitti. Çukur’da Sultan Koçovalı rolüyle tanınan Perihan Savaş’ın yeni bir diziden teklif aldığı ortaya çıktı.

Efsane Yeşilçam Yıldızı O Diziye Gidiyor! Çukur'dan El Kızı'na Bomba Transfer! Anlaşma An Meselesi

FOX TV ekranlarında yayınlanan olan yeni sezon dizilerinden El Kızı için Perihan Savaş ile anlaşıldığı kulislerden gelen son bilgilerden birisi oldu. NTC Medya sponsorluğunda çekimlerine Kurban Bayramı sonrasında Muğla’da başlanacak olan dizide Savaş’a bir teklif götürüldüğü ancak ünlü oyuncunun bunu değerlendirmek adına süre istediği kaydedildi.

Soluksuz izlenen Çukur dizisinde yayınlandığı ilk günden bu yana kadroda yer alan isimlerden birisi olan Perihan Savaş’ın kısa bir tatil süresi istediği ve bunun hemen ardından da kararını vereceği açıklandı.

Efsane Yeşilçam Yıldızı O Diziye Gidiyor! Çukur'dan El Kızı'na Bomba Transfer! Anlaşma An Meselesi - Resim : 2

Küçük yaşlarda öksüz kalan Ezo karakterinin acı dolu hikayesinin anlatılacağı El Kızı dizisinin bir dramı ele alacağı ise şimdiden Savaş’ın yerinin kesin olacağının da bir kanıtı olabilir. İlerleyen zamanlarda bunu daha net bir şekilde görebileceğiz.

Efsane Yeşilçam Yıldızı O Diziye Gidiyor! Çukur'dan El Kızı'na Bomba Transfer! Anlaşma An Meselesi ile ilgili etiketler Çukur Perihan Savaş El Kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.