Efecan Karaca Fenerbahçe transferi neden gerçekleşmedi? Milli futbolcu bunalıma girdi...

2013 yazında Kartalspor'dan transfer olduğu Alanyaspor'la ikinci ligden Süper Lig'e ve A Milli Takım'a uzanan bir başarı öyküsü bulunan Efecan Karaca, "büyük takım"da oynama hayalini bu transfer döneminde de gerçekleştiremedi. Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'ye transferi de son anda iptal olan 32 yaşındaki futbolcunun ağzını bıçak açmıyor...

Fenerbahçe'ye transferi son anda gerçekleşmeyen Efecan Karaca bunalıma girdi... 2013'ten beri Alanyaspor forması giyen 32 yaşındaki milli orta saha oyuncusu, kariyerinin belki de son büyük takımda oynama şansını kaçırdığı için çok üzgün...

Hürriyet'in haberine göre; önceki gün idmana çıkmayan, eşyalarını toplamaya hazırlanırken transferi açmaza giren Alanyalı oyuncunun çok üzüldüğü ve içine kapandı.

Ali Koç’un telefonla arayarak transferin tıkanma nedenini anlattığı yıldız oyuncu dün sabaha kadar telefonunu kapatıp kimseyle görüşmedi. Efecan’ın yaşadığı travmayı atlatması için takım arkadaşları ve yöneticiler seferber oldu.

32 yaşındaki deneyimli oyuncunun ismi altyapısında yetiştiği eski takımı Galatasaray ve Trabzonspor anılıyordu.

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Efecan Karaca için Trabzonspor'dan resmi teklif almadıklarını söylemişti.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Efecan Karaca takımda kalacak mı? sorusuna, ''Efecan Karaca, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir Transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafasını karıştırıyor.'' yanıtını vermişti.

Efecan Karaca Fenerbahçe transferi neden gerçekleşmedi? Milli futbolcu bunalıma girdi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aytemiz Alanyaspor efecan karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.