EDHO'nun yıldızı sonunda patladı! Oktay Kaynarca'dan sonra bir itiraf yıldız oyuncudan geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bitmesinin yankıları hala sürüyor. Dizinin bittiğini sosyal medya hesabından açıklayan Oktay Kaynarca'dan sonra bir paylaşımda dizinin bir başka yıldızından geldi.

EDHO'nun yıldızı sonunda patladı! Eşkıya bittikten sonra itiraf etti! 7 sezondur ATV'de devam eden reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sürpriz bir kararla ekrana veda etti. Hızır Çakırbeyli rolünü oynayan Oktay Kaynarca dizinin bitimini sosyal medyadan açıklamıştı. Bugün ise EDHO'nun Ömür'ü Ceren Bederlioğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

EDHO'NUN YILDIZI SONUNDA PATLADI!

EDHO'da Ömür karakterini canlandıran Ceren Benderlioğlu, dizinin kanal ve yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle final yapmasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Dizideki Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi oyuncuları şoke eden karar sonrası bir itiraf da Ceren Benderlioğlu'ndan geldi.

Ceren Benderlioğlu on Instagram: “Gülüşünü sevdiğim❤ #cerenbenderlioğlu” |  Instagram, Ünlüler

Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu, “7 senenin 7'sinde de birçok başarılara imza atan, senaryosundan ekibine uykusuz kaldığımız, ekmeği bölüştüğümüz tüm ekip arkadaşlarım, abilerim, canlarım... Yolumuz açık olsun. Kalp kırık ama yola devam. Onur Abim, Oktay Abim, Bahadır Abim, kardeşlerim, yol arkadaşlarım. Her şey için sonsuz teşekkürler. Hep güzel haberler alalım, sizi seviyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Ceren Benderlioğlu panosundaki Pin

Ceren Benderlioğlu kimdir?

Ceren Şekerci, 1 Ekim 1983 yılında Kadıköy, İstanbul'da dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Üniversitede okurken tanıştığı Tümay Özokur sayesinde oyunculuk serüveni başladı. 2 Temmuz 2010 tarihinde Emir Benderlioğlu ile evlendi. 24 Nisan 2013 tarihinde Nur adında bir kızı dünyaya geldi.

Rol Aldığı Diziler

Ömür Çakırbeyli – Façalı (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz), Ceren (Börü), Nurcan (Bir Deli Rüzgar), Ayla (İçimdeki Fırtına), Seval (Kertenkele), Gül (Kızkaçıran), Komiser Zeynep (Hop Dedik), Olcay (Adanalı), Yasemin (Cam Kırıkları), Esra (Kelebekler Çıkmazı), Genç Dila (Güz Yangını), Nevzat (Kuzenlerim)…

Filmleri

Yol Palas Cinayeti (2004)

Keloğlan Karaprens’e Karşı (2006)

Kanal-i-zasyon (2009)

Hop Dedik: Deli Dumrul (2011)

Kızkaçıran (2016)

Aman Reis Duymasın (2019)

EDHO'nun yıldızı sonunda patladı! Oktay Kaynarca'dan sonra bir itiraf yıldız oyuncudan geldi! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO ceren benderlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.