EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı'nda mı rol alacak? İddialara son noktayı koydu

Yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Reis'i Oktay Kaynarca'nın TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna dahil olacağı iddia edilmişti. Hakkında çıkan dizi haberlerine Kaynarca, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla son noktayı koydu.

atv ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz disizi 6. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanırken ani bir kararla bitmişti. 8 Eylül 2015 tarihinde izleyiciyle buluşan dizinin 26 Ekim Salı akşamı yeni sezonun ilk bölümü yayınlanması beklenirken hayranları büyük bir şok yaşamıştı. EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca dizinin bittiğini duyurarak "At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir' Cengiz Han.... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim. Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın…" açıklamasını yapmıştı.

EHDO'nun ani bir kararla bitmesinin ardından Oktay Kaynarca'nın TRT1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna dahil olacağı iddia edildi. Usta oyuncu hakkında çıkan iddialara Instagram hesabından cevap vererek herhangi bir dizi projesinin olmadığının altını çizdi.

EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı'nda mı rol alacak? İddialara son noktayı koydu

İşte ünlü oyuncunun o açıklaması:

"Kopyala yapıştırcılara, tıklanma simsarlarına, uydurukçu sosyal medyacılara, bilmemnecilere itibar etmeyin. Bir projeye falan dahil olduğum yok. Benim haberimi benden"

 

 

EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı'nda mı rol alacak? İddialara son noktayı koydu ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca EDHO masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.