EDHO'nun tahtına Salı akşamları Destan kuruluyor: Umutlar tükenirken tek açık kapı Cuma günü

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan ancak son bir kararla final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için yeni iddialar ortaya atıldı. Yeniden başlaması gündeme gelen EDHO dizisi için umutlar iyice tükendi.

7. sezonunun başlamasına saatler kala şok bir kararla final yaptığı açıklanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için umutlar iyice tükendi. Yapımcı firma ile ATV arasında anlaşmazlık devam ederken krizin çözülememesi EDHO hayranlarını daha da üzdü.

6 sezon boyunca aralıksız olarak ATV ekranlarında yayınlanan ve daha sonrasında final kararı alarak takipçilerini iyice üzen EDHO için başrol oyuncularından Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

EDHO'nun tahtına Salı akşamları Destan kuruluyor: Umutlar tükenirken tek açık kapı Cuma günü

ATV tarafından son yapılan açıklamada da Destan dizisinin yayın günüde Salı olarak belirlenince EDHO için umutlar iyice tükenmiş oldu. 6 sezondur Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yerine bundan böyle Destan izleyenlerle buluşacak.

Şu anda sadece Cuma akşamları boş kalan yayın günü için yeniden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi iddiaları gündeme gelirken Destan dizisinin nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor. EDHO’da yaşanan krizin aslında basit ve sıradan bir durum olmadığı ve ayrıntıların ilerleyen günlerde belli olacağı kaydedildi.

EDHO'nun tahtına Salı akşamları Destan kuruluyor: Umutlar tükenirken tek açık kapı Cuma günü - Resim : 2

Bundan sonraki süreçte EDHO dizisi ile ilgili nasıl bir gelişme olacağı da izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. ATV ekranlarının yeni dizisi Destan gelecek hafta 23 Kasım Salı akşamından itibaren izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

EDHO'nun tahtına Salı akşamları Destan kuruluyor: Umutlar tükenirken tek açık kapı Cuma günü ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.