EDHO'nun İlyas'ı Çukurova'ya Geliyor: Fikret ile Hakan'a En Büyük Rakip Ozan Akbaba

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli dizisine hayat veren Ozan Akbaba, EDHO’nun final yapmasından sonra efsane bir yapımdan teklif aldı. EDHO’da İlyas karakterini canlandıran Akbaba yine bir ATV dizisinden yer alabilir.

ATV ekranlarında 7. sezonu merakla beklenen ancak başrol oyuncularından Oktay Kaynarca’nın sosyal medya hesabından erken final yaptıklarını açıklaması sonrasında EDHO dizisi oyuncuları bir anda boşluğa düştü. Onlarda biriside dizide İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba oldu.

EDHO dizisinde Çakır’ın kardeşini canlandıran İlyas Çakırbeyli, bazı konularda fevri davranması ve gözü döndüğü zamanlarda da aklını kaybetmesi ile tanınıyordu. Abisinin kendisine akıl verdiği durumlarda bir şekilde doğru yolu bulan İlyas kendisini de en çok Ünal’ın oturduğu koltukta hayat etmesi ile biliniyordu.

EDHO'nun İlyas'ı Çukurova'ya Geliyor: Fikret ile Hakan'a En Büyük Rakip Ozan Akbaba

Birçok başrol oyuncusu diziden ayrılan Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanan reyting sonrasında harekete geçen yapım ekibinin Ozan Akbaba ile anlaşma için zemin yokladığı iddia edildi. Vahide Perçin başta olmak üzere Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi oyuncuları kaybeden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Akbaba’nın hangi karakterin yerine geçeceği oldukça merak edilmekte.

Ozan Akbaba kimdir?

9 Haziran 1982 tarihinde Kars’ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimar ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun olmuştur. Henüz lise yıllarında oyunculuk dersleri almaya başlayan Akbaba, ilk olarak 2007 senesinde Kavak Yelleri dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

EDHO'nun İlyas'ı Çukurova'ya Geliyor: Fikret ile Hakan'a En Büyük Rakip Ozan Akbaba - Resim : 2

2011 yılında Cennetin Sırları ve daha sonrasında ekranların fenomeni Arka Sokaklar dizisi Arka Sokaklar’da yer almıştır. 7 Eylül 2015 tarihinde ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı sevilen dizide rol alan Ozan Akbaba, güçlü kadroya sahip bu diziyle adından söz ettirmeyi başarmıştır.

1 Temmuz 2017 tarihinde ise Buket Arıkan ile dünya evine giren Ozan Akbaba’nın Ozan Ali adında bir oğlu vardır.

EDHO'nun İlyas'ı Çukurova'ya Geliyor: Fikret ile Hakan'a En Büyük Rakip Ozan Akbaba ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bir Zamanlar Çukurova EDHO ozan akbaba İlyas Çakırbeyli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.