EDHO'da Değişime Hazır Olun! Hızır'ın Eşi Meryem Çakırbeyli Geri Dönüyor! Deniz Çakır'a Şok Teklif

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonda büyük değişim başlıyor. Kadrosundan pek çok ünlü ismi kaybetmenin eşiğinde olan EDHO’da Hızır Çakırbeyli karakteri bir eski eşiyle bir adım daha öne çıkıyor.

Yeni sezon öncesinde değişim rüzgarları olacağının sinyallerini daha önceden veren EDHO dizisi şimdilerde yeni senaryosunu izleyenlerden saklamaya çalışıyor. Başrollerde oynayan ve İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba’nın EDHO’dan ayrılacağı gündeme gelirken asıl bomba ismin de sır gibi saklandığı az da olsa biliniyor.

Kulislerden alınan son bilgilerde; daha önceki sezonlarda Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli’nin eşi olan ve diziden senaryo gereği ayrılan ve Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dönebileceği iddia edildi.

EDHO'da Değişime Hazır Olun! Hızır'ın Eşi Meryem Çakırbeyli Geri Dönüyor! Deniz Çakır'a Şok Teklif

Bu haber sonrasında sosyal medyada bazı tepki sesleri yükselirken şu an için henüz kesin bir bilginin olmadığı ve Deniz Çakır’ın buna nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Senaristler EDHO’nun yeni sezonu için çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken Eylül ayı içerisinde yeniden bir araya gelerek son durumu görüşecekleri ve buna göre dizinin yeni halinde oyuncuların ne derece etki altında kalacağını bir kez daha masaya yatırmış olacaklar.

EDHO'da Değişime Hazır Olun! Hızır'ın Eşi Meryem Çakırbeyli Geri Dönüyor! Deniz Çakır'a Şok Teklif - Resim : 2

Oktay Kaynarca’nın başrollerinde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonda yeni senaryo ile yine izleyenleri ekran başına bağlarken Deniz Çakır’ın EDHO’ya geri dönüp dönmeyeceği ise ilerleyen günlerde daha da netlik kazanacak.

EDHO'da Değişime Hazır Olun! Hızır'ın Eşi Meryem Çakırbeyli Geri Dönüyor! Deniz Çakır'a Şok Teklif ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Çakır Oktay Kaynarca EDHO hızır çakırbeyli meryem çakırbeyli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.