EDHO Yeni Sezonunda İlyas Çakırbeyli Şoku! Hızır Reis Çok Üzülücek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezona doğru adım adım yaklaşırken sevilen karakter İlyas Çakırbeyli’den hayranlarını üzen haber geldi. EDHO’da sergilediği performans ile kısa zamanda kendisini herkese sevdirmeyi başaran Ozan Akbaba’nın başka projelerin kafasında canlandığı iddia edildi.

ATV ekranlarının fenomen dizilerinden biri olan ve sezon finali ile bir süreliğine ara veren EDHO dizisinin sevilen karakterlerinden İlyas Çakırbeyli’ye hayat veren Ozan Akbaba, daha önceki yaptığı açıklamalarında da gönlünün her zaman sinemadan yana olduğunu söylemişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonunda hayranlarına veda edeceği iddia edilen İlyas Çakırbeyli’nin senaryo gereğince yapımdan ayrılacağı iddia edildi. Anka isimli filmin proje tasarımının altına imzasını atan Akbaba’nın yaz dönemi içerisinde film çekimleriyle uğraşacağı kaydedildi.

EDHO Yeni Sezonunda İlyas Çakırbeyli Şoku! Hızır Reis Çok Üzülücek

Süleyman Mert yönetmenliğinde gerçekleştirilecek olan Anka filminde Akbaba’ya eşlik edecek olan oyuncular da belli oldu.

EDHO Yeni Sezonunda İlyas Çakırbeyli Şoku! Hızır Reis Çok Üzülücek - Resim : 2

Sefirin Kızı ve Masumiyet dizilerinde ön plana çıkan Deniz Işın’ın başrollerde yer alacağı Anka filminde ayrıca Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk karakterini canlandıran Engin Hepileri de oynayacak.

EDHO Yeni Sezonunda İlyas Çakırbeyli Şoku! Hızır Reis Çok Üzülücek - Resim : 3

Bunların yanında Atilla Şendil ile Özgür Emre Yıldırımer de projede yer alacak diğer isimlerden birisi oldu. EDHO yeni sezonunun Ekim ayının ilk haftasında başlaması beklenirken İlyas Çakırbeyli’nin diziden ayrılacak iddiaları hayranlarda şok etkisi yarattı.

 

EDHO Yeni Sezonunda İlyas Çakırbeyli Şoku! Hızır Reis Çok Üzülücek ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO ozan akbaba
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.