EDHO 200. bölüm ne zaman yayınlanacak? 2 Kasım akşamında EDHO var mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden hayranları üzen bir açıklama geldi. Oktay Kaynarca’nın açıklamaları sonrasında EDHO 200. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt arandı. Peki, bugün 2 Kasım akşamında EDHO var mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları son gelen bilgiler sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşarken Oktay Kaynarca yaptığı açıklamalar ile bir anda sosyal medyada Trend Topic listesine girmeyi başardı. EDHO finali en çok konuşulan haberlerin en başında yer alırken “2 Kasım EDHO yayınlanacak mı” sorusu gündem oldu.

Oktay Kaynarca tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, “At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir” Cengiz Han....

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…" ifadelerine yer verdi.

2 Kasım EDHO yayınlanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi final yaptığından 2 Kasım 2021 Salı akşamında EDHO yayınlanmayacak. İlerleyen günlerde dizi hakkında yeni bir açıklama yapılması da gündemde.

EDHO final mi yaptı?

EDHO dizisi 199. bölümde final yaptığından 200. bölüm ATV ekranlarında yayınlanmayacak.

EDHO 200. bölüm ne zaman yayınlanacak? 2 Kasım akşamında EDHO var mı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO final
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.