Ece Çeşmioğlu kimdir? Kaç yaşında?

Oynadığı dizilerde can verdiği karakterlerle adından söz ettiren güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu şimdide aşk hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. FOX ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinin başrolu Taner Ölmez ile aşk yaşadığı birçok kişi tarafından konuşuluyor. Peki, Ece Çeşmioğlu kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Son olarak Söz dizisinde canlandırdığı Melisa karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu kariyer hayatı ve özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor. FOX ekranlarının yeni ve çok konuşulan dizisi Mucize Doktor'da başrol olarak Ali karakterine can veren başarılı oyuncu Taner Ölmez'le olan ilişkisiyle birçok kişi tarafından konuşulan Ece Çeşmioğlu'nun kim olduğu merakla araştırılmaya devam ediyor. Peki, Ece Çeşmioğlu kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Ece Çeşmioğlu kimdir? Kaç yaşında?

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 2015 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Ece Çeşmioğlu, Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Oyunculuk hayatına 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisinde oynayarak başladı.

2005 yılında "Gümüş" adlı dizide Hilal karakterini oynadı. Dizinin başrollerinde Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ, Ekrem Bora, Güngör Bayrak, Laçin Ceylan, Tarık Ünlüoğlu oynadı.

2006 yılında "İki Aile" dizisinde Ceren Karaman karakterini oynadı. Dizede Emre Kınay, İclal Aydın, Öner Erkan, Tekin Akmansoy, Bahar Yanılmaz, Halit Akçatepe gibi oyuncular oynadı.

Temmuz 2015 yılında Kanal D ekranlarında başlayan "Yaz'ın Öyküsü" adlı dizide Ece Çeşmioğlu, Yaz karakterini canlandırırken; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz, Deniz Gürzumar, Ayşegül İşsever, Zühtü Erkan, İncilay Şahin ve Zehra Daştan da rol aldı.

Ece Çeşmioğlu kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler 2019 dizi Taner Ölmez Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.