Ebru Şallı'nın oğlu Pars'ın videosu yürek burktu! | Ebru Şallı'nın eski eşi kim? Ebru Şallı kimdir, kiminle birlikte, kaç yaşında?

Ebru Şallı'nın kaç çocuğu var, eski eşi kim? Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu Pars, lonfeoma'dan hayatını kaybetti. Sosyal Medyada Pars'ın Ebru Şallı ile videosu yürek burktu. Şallı'nın oğlu Pars Tan hayatını kaybetti. Bu acı haber sonrasında ise Ebru Şallı'nın yaşamı ve çocukları araştırılmaya başlandı. Peki Ebru Şallı'nın kaç çocuğu var, eski eşi kim? Detaylar haberimizde..

Ebru Şallı'nın kaç çocuğu var, eski eşi kim? 8 yaşındaki Pars'ı lenfoma nedeniyle kaybeden Ebru Şallı, dün ülkenin gündemine oturdu. Eski manken Ebru Şallı, oğlu Pars'ı kaybetmenin acısını yaşıyor. Peki Ebru Şallı kimdir, eski eşi kimdir? Ebru Şallı'nın kaç çocuğu var? Detaylar haberimizde...


EBRU ŞALLI'NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır.

EBRU ŞALLI'NIN ESKİ EŞİ KİM?


Harun Tan ile 2002 yılında gerçekleştirdiği evliliği, 2013 yılında sona erdi.

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı 15 Ocak 1977 tarihinde İzmir'de doğdu. Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır. Ebru Şallı verdiği bir röportajda vejetaryen olduğunu belirtmiştir.

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

EBRU ŞALLI KİMİNLE EVLİ?

Ebru Şallı, üçüncü evliliğini Uğur Akkuş ile yaptı, çift 2019 eylül ayında nikah masasına oturdu.s

Ebru Şallı'nın oğlu Pars'ın videosu yürek burktu! | Ebru Şallı'nın eski eşi kim? Ebru Şallı kimdir, kiminle birlikte, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Ebru Şallı ebru şallı kimdir? ebru şallı pars ebru şallı kiminle evli harun tan eru şallı eski eşi lenfoma ebru şallı pars videosu ebru şallı kaç yaşında ebru şallı hayatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.