EBA çöktü mü, neden açılmıyor? 24 Mayıs EBA'ya neden giriş yapamıyorum?

24 Mayıs Pazartesi gününde uzaktan eğitim sistemi olan EBA çöktü mü sorusu gündemde. Öğrenciler ile beraber bazı kullanıcılar EBA neden açılmıyor sorusuna yanıt aramakta. Peki, EBA’ya neden giriş yapamıyorum?

Uzaktan eğitimin en önemli sistemlerinden biri olan EBA’nın 24 Mayıs Pazartesi gününde saat 12.00 itibarı ile çöktüğü gözlemlendi. Pek çok öğrencinin EBA’ya girişte ana sayfada ‘Bu siteye ulaşılamıyor’ hatasını aldığı gözlemlendi.

EBA ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

EBA üzerinden eğitimlerine devam ederken sistemde yaşanan olumsuz durum nedeniyle eğitimleri yarıda kalan pek çok kişi, EBA çöktü mü sorusuna yanıt aramaya başladı.

EBA kullanıcıları, beyaz ekran sorunu ile karşılaştıklarını sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla diğer kullanıcılara duyurdu.

Hatanın çözümü hakkında MEB tarafından henüz bir bilgi yayımlanmadı. Sisteme beklenenden çok kişinin aynı anda girmesiyle birlikte oluşan teknik sorun nedeniyle bu hatanın meydana geldiği düşünülüyor.

EBA çöktü mü, neden açılmıyor? 24 Mayıs EBA'ya neden giriş yapamıyorum? ile ilgili etiketler eba
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.