E-Okul neden açılmıyor? Çöktü mü?

Öğrenci ve veliler tarafından güncel sınav notları ile birlikte devamsızlık çizelgesinin de anlık olarak takip edilebildiği e-Okul sistemine giriş yapılmadığı belirtilmektedir. Peki, e-Okul sistemi neden açılmıyor?

Öğrenci ve veliler tarafından yoğun olarak kullanılan e-Okul sistemine 10 Kasım Çarşamba gününde anlık olarak erişim sağlanamadığı kaydedildi. Sisteme girişte problem yaşayanlar sosyal medyada araştırmalarına devam ederken e-Okul sistemine giriş sorunu hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı.

E-Okul Çöktü Mü?

10 Kasım Çarşamba gününde saat 15.50’den itibaren e-Okul sistemine erişimde problem yaşandığı belirtildi. e-Okul sistemine giriş yapmak isteyen kişiler sorunla karşılaşırken Milli Eğitim Bakanlığı'ndan henüz konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Ancak e-okul giriş sayfasına girişler şu dakikalar itibariyle yavaş da olsa sağlanabiliyor.

E-Okul neden açılmıyor? Çöktü mü? ile ilgili etiketler e-Okul Milli Eğitim Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.