Düzce 29 Mart okullar tatil mi? Yarın Düzce'de okullara kar tatili var mı?

Düzce'de okullar tatil mi sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji'den gelen son dakika uyarıları sonrasında gece saatlerinden sonra Düzce'de kar yağışı bekleniyor. Peki, yarın 29 Mart Düzce'de okullar tatil mi? İşte detaylar…

Meteoroloji'den Düzce için yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde havaların aniden soğumasıyla birlikte yeni bir yağışlı havanın etkisine giren ülkemizdeki bazı iller için kar yağışı uyarısında bulunuldu.

Gece saatlerinden itibaren Düzce'de kar yağışının özellikle kuzey ve batı ilçelerde etkili olması beklenirken öğrenciler ise yarın 29 Mart Çarşamba gününde tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Düzce 29 Mart Okullar Tatil mi?

Düzce'de gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yarın 29 Mart Perşembe gününde okulların tatil olması gündemde. Ancak Düzce Valiliği'nden şu ana kadar henüz bir tatil haberi gelmedi.

Düzce 29 Mart okullar tatil mi? Yarın Düzce'de okullara kar tatili var mı?

Düzce Hava Durumu 29 Mart

Düzce'de havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak, gece saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuzey ve batı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısında; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Trabzon, Bayburt, Gümüşhane, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra iç kesimlerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Düzce, Düzce, Bolu, Karabük, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Düzce 29 Mart okullar tatil mi? Yarın Düzce'de okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Düzce Kar tatili tatil Okul 29 Mart Meteoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.