Düğünlerini ertelemişlerdi... Hande Ataizi ile sevgilisi Dinç Aydoğdu evleniyor mu?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren 47 yaşındaki oyuncu Hande Ataizi ile kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi spor hocası Dinç Aydoğdu, pandemi nedeniyle düğünlerini ertlemek zorunda kalmıştı. Ataizi kendisine yönletilen evlilik sorusunu yanıtladı.

Şu sıralar Camdaki Kız dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Hande Ataizi, yaklaşık bir buçuk yıl önce spor salonunda tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Dinç Aydoğdu ile nikah masasına oturmayı planlıyordu. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Ataizi ile Aydoğdu tüm dünyayası etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla düğünlerini ertelemek zorunda kalmışlardı.

Düğünlerini ertelemişlerdi... Hande Ataizi ile  sevgilisi Dinç Aydoğdu evleniyor mu?

''BİZ ZATEN AİLE GİBİ OLDUK'' DEMİŞTİ...

Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile düğünlerinin ertlenmesiyle ilgili "Biz zaten bir aile olduk. O yüzden düğün ikinci planda kaldı. Ne zaman kafamız rahat olursa o zaman olacak" açıklamasında bulunmuştu.


Sevgilisiyle görüntülenen Hande Ataizi, bu hafta sezon finali bölümüyle ekrana gelecek olan Camdaki Kız dizisinin ardından tatile çıkacaklarını söyledi.

BODRUM'A GİDİYORLAR

Milliyet'in haberine göre; Projenin bu hafta yayınlanacak bölümünün ardından Bodrum'a gideceğini belirten oyuncu, "Ağustos ayına kadar orada kalacağım" dedi.

Düğünlerini ertelemişlerdi... Hande Ataizi ile  sevgilisi Dinç Aydoğdu evleniyor mu? - Resim : 2

DÜĞÜN BU YAZ DA OLMAYACAK

Ataizi, “Sevgiliniz Dinç Aydoğdu’yla evlilik olur mu?” sorusuna ise, “Bu yaz aklımızda sadece tatil var” yanıtını verdi.


Düğünlerini ertelemişlerdi... Hande Ataizi ile  sevgilisi Dinç Aydoğdu evleniyor mu? - Resim : 3

Hande Atazi, 8 Eylül 2012'de Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile nikah masasına oturmuştu. Leon adında 6 yaşında bir oğlu olan çift, 2018 yılında boşanmıştı.

''YAŞINI ÖĞRENİNCE ÇÖKTÜM''

Sevgilisiyle arasındaki yaş farkını ilk duyduğunda moralinin çok bozulduğunu söyleyen Hande Ataizi, geride bıraktığımız günlerde Hürriyet'ten Hakan Gence'ye özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Düğünlerini ertelemişlerdi... Hande Ataizi ile  sevgilisi Dinç Aydoğdu evleniyor mu? - Resim : 4

Dinç Aydoğdu ile ilk kez bir kahvecide karşılaştıklarını ama hiç konuşmadıklarını ve bakışlarının kafasında yer ettiğini söyleyen Ataizi şu açıklamaları yapmıştı;

''Ben boşanalı 1.5 sene olmuştu. Kimseye karşı bir şey hissetmiyordum. Böyle bir enerji görünce arkadaşıma “Bak, bir bakıştan da etkilenebiliyormuşum hâlâ” dedim. Bir hafta sonra ortak arkadaşım vesilesiyle yeniden karşıma çıktı. Önce bir-iki görüştük, üçüncü buluşmada derin bir sohbet etme fırsatımız oldu. Gerisi kendiliğinden geldi. Yaşını öğrendiğimde moralim bozuldu, çöktüm. Annemle her şeyimi paylaşırım ama ona birkaç ay sonra zor söyledim. “Senden küçük ya da büyük olabilir ama Handecim insan da kendine bir yaş limiti koyar” dedi. Dinç’in ailesi de herhalde çok hoşlanmamıştır. Benim oğlum bana böyle bir şeyle gelse benim de kabul edeceğim bir durum olmaz. Ama zaman geçtikçe ailelerimizin katı duruşlarını bir şekilde bertaraf ettik. Herkesin mutlu olduğunu gördüler. Şimdi Anneler Günü’nde de bayramda da birlikte gidebileceğimiz bir aile ortamı kurduk.''

Düğünlerini ertelemişlerdi... Hande Ataizi ile  sevgilisi Dinç Aydoğdu evleniyor mu? - Resim : 5

 

Düğünlerini ertelemişlerdi... Hande Ataizi ile sevgilisi Dinç Aydoğdu evleniyor mu? ile ilgili etiketler Hande Ataizi Düğün nikah Dinç Aydoğdu Camdaki Kız pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.