DP Genel Başkanı Uysal'dan Cemal Enginyurt açıklaması! İhraç olacak mı?

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cemal Enginyurt'un gazeteci Latif Şimşek'e saldırmasıyla ilgili ihracın olmayacağını açıkladı.

tv100 ekranlarında Cemal Enginyurt'un Latif Şimşek'e saldırmasının etkileri hala devam ediyor.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci Latif Şimşek'le tartışmış ve ardından korumasına darp ettirmişti.

 DP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜLTEKİN UYSAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un bu hareketi sonrası partinin genel başkanının ne diyeceği merak ediliyordu. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal garip bir açıklamada bulundu.

 "İHRAÇ SÜRECİ BAŞLAMAYACAK"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt tv100 canlı yayınında gazeteci Latif Şimşek'e saldırdı. Reji canlı yayında önce sesi kıstı ardından da reklama gitti. Reklam arasında Enginyurt'un koruması Emrah Topal, Şimşek'i darbetti. Yaşananların ardından konu DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'a soruldu. Uysal, Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılmayacağını söyledi.

SÖZLERİ ŞAŞIRTTI

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a "Cemal Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılacak mı?" sorusu yöneltildi. Uysal bu soruya kesin bir dille "Hayır, böyle bir sürecimiz yok" yanıtını verdi.

"SORU, SORU DEĞİL"

"Yapılan hareketin arkasında mısınız?" sorusuna Uysal "Soru bir defa soru değil. Anlamaya çalışıyoruz, değerlendirme yaparız" şeklinde yanıt verdi.



DP Genel Başkanı Uysal'dan Cemal Enginyurt açıklaması! İhraç olacak mı? ile ilgili etiketler Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt' Latif Şimşek Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.