Dövizdeki düşüş fiyatlara neden yansımıyor? 'Türkiye'de anksiyete ve psikolojik travma oluştu!'

Feyza Öznur moderatörlüğünde, Gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Feyza Öznur moderatörlüğünde, gazeteci-yazar ve Sosyolog Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin yeni bölümünde, Gaziantep'te 4 yaşındaki kız çocuğuna pitbull dehşeti ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın köpek saldırılarıyla ilgili açıklaması, Maltepe'deki anaokulunda skandal görüntüler, döviz kurlarındaki ani düşüşün fiyatlara yansımaması, İstanbul'da ulaşım başta olmak üzere yapılan zamlar masaya yatırıldı.

"HAYVAN SAHİBİ OLMAK EHLİYET BAĞLANMALI, ŞARTLARI OLMALI"

Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, "Sahibi bu köpeklere neden sahip çıkmıyor? Hayvan sahibi olabilmek ehliyete bağlanmalı, şartları olmalı. Bu normal bir köpek değil, tehlikeli ırkların beslenmesi yasaklanmalı. Pitbull sahiplerinin psikolojik analizleri yapılmalı. Bu Beyaz Türkler meselesi değil, Türkiye'de yeni bir kutuplaşma aracı olmamalı.

"DÖVİZ ARTTIKÇA SAYAÇ GİBİ ZAMLAR YAPTILAR"

Bunun CHP'si AK Parti'si olmaz. Burada alım gücü önemli. Toplum mazeret istemiyor, zam yapılmasın istiyor. Suya, toplu taşımaya zam yapmayacağız dedin, şimdi de gerekçe uyduruyorsun. Geri almanız gerekiyor. Türkiye'de toplumsal anksiyete ve psikolojik travma oluştu. Döviz arttıkça sayaç gibi zamlar yaptılar." sözlerini kullandı.

"TEHLİKELİ IRKLAR BARINAKLARA TAŞINMALI"

Fikri Akyüz, "Sokak köpekleri meselesini farklı bir boyuta çevirenler var. Pitbull kızcağıza saldırdıktan sonra sahibi köpeği teselli ediyor. Böylesine insanlık dışı tavır olamaz. Belediyeler hassasiyet gösterip tehlikeli ırkaları barınaklara taşınmalı. Hayvanların geniş bir sahada ve iyi şartlarda olmak üzere barınaklara toplatılmasında bir sıkıntı yok.

"AKARYATKITTA ÖTV DEVREYE GİRDİ, POMPAYA YANSITMAYACAK ŞEKİLDE İNDİRİM YAPILDI. 2 GÜN SONRA DA 5 KURUŞ İNDİRİM YAPTILAR"

Hatalar silsilesi devam ediyor. Akaryakıt zammı geri geçildi, ÖTV devreye girdi, pompaya yansıtmayacak şekilde indirim yapıldı. 2 gün sonra da 5 kuruş indirim yaptılar. 'Sırf hükümet gitsin de biz gelelim, memleket yanarsa yansın' düşüncesiyle hareket edenler ortaya çıktı." şeklinde konuştu.

Hulki Cevizoğlu ve Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Dövizdeki düşüş fiyatlara neden yansımıyor? 'Türkiye'de anksiyete ve psikolojik travma oluştu!' ile ilgili etiketler Dolar fikri akyüz Dualite Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu zamlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.