Doge festivali ne zaman? 2021 Dogecoin festivali nerede yapılacak?

Daha önceden Dogecoin için bir festival düzenleneceği belirtilmiş ve Doge festivali için geri sayıma geçilmişti. Festival için hazırlıklar son aşamasına gelirken 2021 Doge festivali ne zaman, hangi yapılacak sorusu gündeme gelmişti.

2021 Doge festivalinin ne zaman ve nerede yapılacağı kesinleşti. Ekim ayında gerçekleştirilecek olan Doge festivali, Texas Augarland'de gerçekleştirilecek. Katılımın oldukça yüksek olacağı Doge festivalinde çeşitli etkinliklerin yapılması da gündeme gelecek.

2021 DOGE FESTİVALİ NE ZAMAN?

Alınan son bilgilere göre; Doge festivali, 9 Ekim 2021 Cumartesi gününde gerçekleştirilecek. Dogecoin festivalinin nerede yapılacağına dair detaylarında paylaşıldığı bilgilerde etkinliklerin oldukça kapsamlı olması beklenmekte.

DOGECOİN FESTİVALİNE KİMLER KATILACAK?

Dionne Warwick Dogecoin festivalini idare edecek. 80 yaşındaki Dionne Warwick tüm zamanların en çok izlenen kadın vokallerinden birisi olarak değerlendiriliyor. Ayrıca festivale Dionne Warwick'in oğlu olan ünlü plak yapımcısı Damon Elliott'un da katılacağı bildirildi. Bunların yanında Elon Musk da festivale katılarak şarkıcılarla şarkı söyleyeceğe ifade edildi.

Doge festivali ne zaman? 2021 Dogecoin festivali nerede yapılacak? ile ilgili etiketler Doge dogecoin Doge Festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.