Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? 24 Mart Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm ne zaman?

TV8 ekranlarında hafta içi Çarşamba günleri yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 37. Bölümü bekleyen izleyiciler yeni bölüm neden yok merak ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir neden yok, 24 Mart Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm ne zaman yayınlanacak araştırdık.

24 Mart Çarşamba TV 8 yayın akışında dizinin yeni bölümünün yer almaması seyircilerin akıllarında soru işaretleri oluşturdu. Bu akşam saat 20:00’de Doğduğun Ev Kaderindir yerine MasterChef Junior ekrana geleceği yayın akışında yer aldı.

TV8 ekranlarının sevilen ve gerçek bir hikayeden uyarlanmış olan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri heyecanla yeni bölümü beklemekteydi. Her hafta Çarşamba akşamları ekrana gelmekte olan dizinin son bölümünde ise Zeynep'in bulunduğu evin silahlı saldırıya uğramasının ardından suçun Mehdi'nin üzerine yıkılması, aile içerisinde büyük bir kaosa neden yaratmıştı. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? 24 Mart Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm ne zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? 24 Mart Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm ne zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir neden yok?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü 24 Mart TV 8 yayın akışında yer almamaktadır. Bu akşam saat 20:00’de Exxen’de yer alan MasterChef Junior programı ekrana gelecektir. Dizinin yeni bölümünün neden ekrana gelmediği hakkında bir henüz bir açıklama yapılmadı. Ayrıca bunun yanı sıra 37. bölüm fragmanının da yayınlanması bütün dikkatleri üzerlerine çekti. Kesin olmamak ile birlikte koronavirüs nedeni ile çekimlere ara verdiği düşünülmektedir.

Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? 24 Mart Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm ne zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? 24 Mart Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir neden yok 24 Mart 2021 37. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.