Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölüm izle!

Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 14 Nisan akşamında TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 39. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Demet Özdemir’in oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 14 Nisan Çarşamba akşamında TV8 ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümünde; Nermin, Barış ve Zeynep’in üzerine açılan ateş artık Mehdi’nin ne kadar masum olduğunu kanıtlamaya yetmiştir.

Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölüm izle!

Ancak yaralanan Mehdi’nin hastaneye gitmesi, adli bir duruma karıştığı anlamına gelecek ve şartlı tahliyesi riske girecektir.

Bu olay üzerine Zeynep, Sakine, Nermin, Sultan ve Emine, Mehdi’nin iyi ve kötü yanları üzerine bir sorgulamaya girer. Bugüne kadar olanlar bir kenara, Mehdi’nin kendini Barış ve Zeynep için siper etmesi herkese aynı soruyu sordurtur. Sürekli yargıladıkları ve geçmişten gelen bir hakla suçladıkları adam, gözünü kırpmadan kendini ateşe atmıştır onlar için.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 39. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Doğduğun Ev Kaderindir 39. bölüm izle! ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir doğduğun ev kaderindir 39. bölüm doğduğun ev kaderindir son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.