Doğayla İç İçe Bir Yılbaşı Tatili için Neden Sapanca’yı Tercih Etmelisiniz?

Doğanın tam kalbinde konumlanan Sapanca, eşsiz güzellikleriyle her göreni etkilemeyi başarır. Göllerin, ormanların ve dağların kesiştiği bir noktada yer alan bu bölge, huzurlu bir tatil arayışında olanların vazgeçilmez duraklarından biridir.

Yeşilin her tonuna yakından şahit olmanıza imkan veren Sapanca, huzur dolu bir yılbaşı tatili için de elverişlidir. Kış aylarında bembeyaz örtülerle kaplanan bölgede sevdiklerinizle kusursuz bir yılbaşı tatili yapma şansı bulabilirsiniz. 

Her mevsim ayrı güzelliklere ev sahipliği yapan Sapanca, kış tatili yapmak isteyenlerin tüm beklentilerine yanıt verir. Her yıl sayısız yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan bölgede konaklama seçenekleri gelişmiştir. Bungalov, göl evi ve lüks gibi farklı konseptlerde hizmet veren tesislerde yılbaşına özel programlar düzenlenir. Yılbaşı otelleri sevdiklerinizle yeni seneyi hem eğlenerek hem de dinlenerek karşılamanızı olanaklı kılar. Yılbaşı gecesini unutulmaz hale getiren tesislerde doğayla iç içe kutlama yapma şansı bulabilirsiniz.

Birbirinden Farklı Seçenekleriyle Sapanca Otellerinin Özellikleri Nelerdir?

Her sezon yerli ve yabancı misafirlerin huzurlu bir tatil için tercih ettiği Sapanca’da farklı zevklere hitap eden konaklama seçenekleri mevcuttur. Her tatil beklentisine yanıt veren tesisler, bölgenin farklı noktalarında konumlanır. Doğanın tüm güzelliklerine yakından şahit olabileceğiniz oteller, hizmet kaliteleriyle konuklara konforlu bir deneyim yaşatmayı başarır. Tesislerde 3 farklı konaklama tipinde kalmanız mümkündür. Bu konaklama seçenekleri arasında ise şunlar yer alır:

• Yarım pansiyon
• Oda kahvaltı
• Sadece oda

Sapanca otelleri; ailelerin, çiftlerin ve arkadaş gruplarının rahat bir konaklama deneyimi yaşamasına imkan verir. Otellerde; resepsiyon hizmeti, Wi-Fi, ısıtmalı açık havuz gibi çeşitli olanaklar mevcuttur. Tesislerin yarım pansiyon konaklama seçeneklerinde, misafirlere kahvaltı ve akşam yemeği servis edilir. Bölgede hizmet veren tesislerin yılbaşı etkinliği bulunan seçenekleri ise konukların eğlenceli bir kutlama yapmasını sağlar. Yılbaşı tatil yerleri arasında pek çok kişinin öncelikli tercihi olmayı başaran Sapanca’da sevdiklerinizle huzur ve eğlence dolu anlar yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Sapanca’da Yapabileceğiniz Çeşitli Aktiviteler Nelerdir?

Sapanca’da doğada vakit geçirmek isteyen tatilcilerin katılabileceği pek çok aktivite seçeneği bulunur. Bölge, bulunduğu konum itibarıyla ormanlık alanların tam kalbinde yer alır. Sapanca’ya geldiğinizde yemyeşil manzaralar eşliğinde keyif dolu doğa gezileri yapabilirsiniz. Sapanca Gölü çevresi ve Kırkpınar gibi destinasyonlar, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler için elverişlidir. 

Sapanca’da kış aylarında yapabileceğiniz macera dolu aktivite seçenekleri de mevcuttur. Sapanca’ya yakın mesafede konumlanan Kartepe Kayak Merkezi, kış sporları yapmak için elverişlidir. Hem heyecanlı hem de romantik bir yılbaşı tatili için bölgede yapabileceğiniz bu aktivite seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 

Setur’un Yılbaşı Tatil Fırsatlarını Kaçırmamak için Yerinizi Şimdiden Ayırtın!

Setur, yılbaşı tatili için aradığınız Sapanca otelini kolay ve hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı olur. Bölgede hizmet veren kaliteli yılbaşı otelleri için rezervasyon işlemlerini Setur ayrıcalıklarıyla tamamlayabilirsiniz. Setur’da listelenen otelleri, tatilden beklentilerinize uygun olarak filtreleyebilirsiniz. Konum, tema ve özellik bakımından farklı konseptlerde hizmet veren tesislerde yerinizi hemen ayırtmanız mümkündür.

Setur, otel rezervasyonu işlemlerinde ödeme noktasında kullanıcılarına önemli avantajlar sağlar. Erken rezervasyonla %50 indirim ve uzun vadeli taksit imkanı, yılbaşı tatilinizi bütçe dostu seçeneklerle planlamanızı olanaklı kılar. Ayrıca güvenli ödeme sistemi de kart bilgilerinizin üçüncü taraflarla paylaşılmasını engeller. Siz de tüm bu ayrıcalıklardan yararlanarak otel rezervasyonunuzu yaptırabilir; ‘’Tatilin anlamı huzur ve eğlenceyse Setur’’ mottosu eşliğinde hazırlıklara hemen başlayabilirsiniz.

Doğayla İç İçe Bir Yılbaşı Tatili için Neden Sapanca’yı Tercih Etmelisiniz? ile ilgili etiketler Setur Sapanca
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.