Diyet ve Egzersiz Sonuç Vermedi mi? Canan Karatay'ın Son Formülü İle Fazla Kilolardan Kurtulun!

Hepimizin tanıdığı Canan Karatay, fazla kilolardan kurtulmanın son formülünü buldu. Prof. Dr. Karatay, sağlıklı beslenmek isteyen ve kilolarından şikayet edenlere altın tavsiyelerini sıraladı. İşte zayıflamaya çalışanlar için önerileri...

Düşünebiliyor musunuz, uyurken bile kilo vermek mümkün. Bu iddianın sahibi ise hepimizin yakından tanıdığı isim Profesör Canan Karatay. Hareketsiz yaşamın esiri olduğumuz son yıllarda obezitenin de arttığını söyleyen Karatay, diyet ve egzersizin işe yaramadığını söyleyenlere son formülünü açıkladı. Diyet ve Egzersiz Sonuç Vermedi mi? Canan Karatay'ın Son Formülü İle Fazla Kilolardan Kurtulun!

Kilo vermek isteyenlere önerilerde bulunan Canan Karatay, uyurken bile kilo verdirecek sırlarını açıkladı. İşte kilo problemi yaşayanlara tavsiyeler...

D Vitamini Alın

Zayıflamak için D Vitamini olmazsa olmaz. Güneş ışınlarından azami derecede faydalanmak gerekiyor. Kış mevsiminde ise takviyelerle d vitamini alın. D vitamini içeren vitaminler de genellikle balık, sür, yulaf ezmesi ve yumurta gibi besinler bulunuyor.

Diyet ve Egzersiz Sonuç Vermedi mi? Canan Karatay'ın Son Formülü İle Fazla Kilolardan Kurtulun!

Light Ürünlerden Vazgeçin

Canan Karatay'ın tavsiyesi ile light ürünlere bugünden itibaren son verin. Zira vücuda girdiği anda zehire dönüşen e-951 katkı maddesi light ürünlerde bulunuyor. Kanser hücrelerini besleyen bu madde hayatınızda olmamalı.

Sağlıklı Yaşam İçin Ambalajlı Ürünlere Son Verin

Gündelik hayatın her yerinde olan ambalajlı ürünler her türlü hastalığın da tetikleyecisi. Sağlıklı bir beslenme ve yaşam için ambalajlı ürünlerden uzak durmakta her türlü fayda var.

Kilo Vermek İsteyenlere Saat Önerisi

Uyurken bile kilo vermek isteyenler için son formül yemek saatleridir. Yağ yakıcı hormon lepti gece vakti aktifleşiyor. Ancak leptinin aktif olması için akşam saat 8'den sonra bir şey yememek gerekiyor.

 

 

 

Diyet ve Egzersiz Sonuç Vermedi mi? Canan Karatay'ın Son Formülü İle Fazla Kilolardan Kurtulun! ile ilgili etiketler Canan Karatay kilo tavsiye öneri zayıflamak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.