Diyanet 2021 kurbanlık bağış fiyatları! Vekalet yoluyla kurbanlık ücretleri ne kadar?

TDV Diyanet kurbanlık bağış fiyatları 2021 yılı için belli oldu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vekalet yoluyla yurt içi ve yurt dışı kurbanlık fiyatlarını kamuoyu ile paylaştı. Peki, Diyanet 2021 kurbanlık bağış fiyatları ne kadar, kaç TL?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi’nde son olarak düzenlenen "2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" tanıtım toplantısında vatandaşların merak ettiği 2021 yılı Diyanet kurbanlık bağış fiyatlarını açıkladı.

“Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla yapılan paylaşımda ‘Vekaleten Yurt İçi ve Yurt Dışı” kurban kesim fiyatları da belirlenmiş oldu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 1125 lira, yurt dışında 925 lira olarak belirlendiğini söyledi. TDV Genel Merkezi'nde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla düzenlenen "2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" tanıtım toplantısında söz alan Erbaş, kurban ibadetinin Allah'a yaklaşma ve iyiye, güzele, hakikate ulaşma arayışı olduğundan bahsetti.

Kurbanları imkanlar doğrultusunda ve inanılan değerler uğruna feda edebilme erdemi kazandıran büyük bir ibadet olduğunun altını çizen Erbaş, insanlığın özellikle son 1,5 yıl içerisinde pek çok sorun ve sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını, Diyanet İşleri Başkanlığı ile beraber Türkiye Diyanet Vakfı’nın dünyanın ihtiyaç duyulan her yerine, dil, din, ırk, mezhep, meşrep farkı gözetmeksizin yardım elini uzattığından söz etti.

2021 Diyanet Yurt İçi Yurt Dışı Kurbanlık Bağış Fiyatları

Yurt İçi Kurbanlık Bağış Fiyatı: 1.1125 TL
Yurt Dışı Kurbanlık Bağış Fiyatı: 925 TL

Diyanet 2021 kurbanlık bağış fiyatları! Vekalet yoluyla kurbanlık ücretleri ne kadar? ile ilgili etiketler Diyanet Kurbanlık bağış vekalet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.