Dışişleri Bakanlığı'nın atama kararnamesinde yer aldı: Metin Feyzioğlu Lefkoşa Büyükelçisi oldu

Dışişleri Bakanlığı'nın yayınladığı kararname ile büyükelçi atamaları yapıldı. Yapılan atamalardan biri dikkat çekti. Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu KKTC'nin Lefkoşa Büyükelçisi oldu.

Yeni Büyükelçiler Kararnamesi için tebligatlar yapıldı. Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Torunlar oldu. Bir diğer dikkat çeken atama ise eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun oldu. Feyzioğlu KKTC'nin Lefkoşa Büyükelçisi olarak atandı.

DİĞER ATAMALAR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün gece büyükelçileri arayarak yeni görevlerini tebliğ etti.

Buna göre, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal BM Daimi Temsilciliği'ne, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı AB Daimi Temsilciliği'ne, Dışişleri'nden Levent Gümrükçü ise NATO Daimi Temsilcisi'ne getirildi.

Lahey Büyükelçisi olarak Selçuk Ünal, Lizbon Büyükelçisi olarak ise Murat Karagöz atandı.

Dışişleri Bakanlığı'nın yayınladığı kararnamede yer alan atamalar şöyle:

Dışişleri Bakanlığı'nın atama kararnamesinde yer aldı: Metin Feyzioğlu Lefkoşa Büyükelçisi oldu

Dışişleri Bakanlığı'nın atama kararnamesinde yer aldı: Metin Feyzioğlu Lefkoşa Büyükelçisi oldu - Resim : 2

Dışişleri Bakanlığı'nın atama kararnamesinde yer aldı: Metin Feyzioğlu Lefkoşa Büyükelçisi oldu ile ilgili etiketler Metin Feyzioğlu KKTC Lefkoşa Dışişleri Bakanlığı Büyükelçi atama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.