Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ural yine boş durmuyor

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Aliyar'ın ağır yaralanması, Ural'ın bunu fırsat bilip obalar arası birliği bozmaya çabalaması damga vuracak. Yani Ural yine boş durmuyor. İşte riliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı ve geçmiş bölüm özeti...

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanında Ural yine boş durmayacak. Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'da bu akşam Ertuğrul Bey, Vasilius'un çevirdiği oyunun farkındadır. Ural, Aliyar'ın ağır yaralı olmasını fırsat bilip beylik makamına kendi oturmak ister. Sadettin Köpek ile görüşen Ertuğrul Vasilius'un Hanlı Pazar'ı istediğini duyanca deliye döner. Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanında en dikkat çeken şey ise Ural'ın boş durmaması. İşte, Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. TRT 1 ekranında yayınlanan reyting rekorttmeni dizi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Aliyar'ı cenk meydanından ağır yaralı olarak kurtaran Ertuğrul Bey, Vasilius'un hain emellerini öğrenince deliye dönecektir. Ural kardeşinin ağır yaralı olmasını fırsat bilip iki obayı birbirine düşürmek için elinden geleni yapacaktır. Diriliş Ertuğrul 79. bölüm ile bu akşam ekranlara gelecek. Tv izleyicilerini ekrana kilitleyecek yeni bölümde aksiyon yine dorukta olacak.

diriliA_ertuArul_79

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 79. BÖLÜM ÖZETİ

Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sevilen dizi ekranlara gelmemiş, dizinin yapımcısından konu hakkında açıklama gelmişti. Bu hafta Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır. Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir. Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?

Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır?

Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır?

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ural yine boş durmuyor ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul diriliş ertuğrul 79. yeni bölüm ural diriliş ertuğrul 79. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.