Dillere 'Destan' dizi final yapıyor, Akkız ölüyor! Ebru Şahin duygu yüklü vedaya hazırlanıyor

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile nikah masasına oturarak evlenen güzel oyuncu Ebru Şahin’den hayranlarını üzecek bir haber geldi. ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Şahin’in duygu yüklü bir bölümle yapıma veda edeceği iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile evlenerek mutluluğunu iki katına çıkan Ebru Şahin bu seferde hayranlarını üzdü. İlk sezonu ile ATV ekranlarında Salı akşamları reyting rekorları kıran Destan dizisinde Akkız’ın akıbeti de kesinlik kazandı.

Ancak son dönemde Destan dizisi yeni sezonu ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. ATV ile son bir görüşme gerçekleştiren Destan dizisinin yapımcı firmasının projenin final yapması konusunda anlaşmaya vardıklarını yeni sezon başlar başlamaz ise duygu yüklü bir sahne ile Akkız’ın öleceği ve Ebru Şahin’in de diziden ayrılacağı konuşulmakta.

Dillere 'Destan' dizi final yapıyor, Akkız ölüyor! Ebru Şahin duygu yüklü vedaya hazırlanıyor

Destan dizisinin 2. sezonunun başlangıç tarihi şimdiden hayranları tarafından oldukça merak edilirken Ebru Şahin’in özel hayatı da sosyal medyanın gündeminden bir an olsun düşmüyor. Oyuncunun hayranları ise yeni sezonda bin bir emekle hazırlanan Destan dizisinin final yapmaması gerektiğini düşünüyor.

Dillere 'Destan' dizi final yapıyor, Akkız ölüyor! Ebru Şahin duygu yüklü vedaya hazırlanıyor - Resim : 2

Hem hikayenin yenilenmesi hem de etkileyici oyuncuların kadroya takviye edilme ihtimali üzerinde durulurken Destan dizisinin EDHO gibi bir son ile final yapmasının kaçınılmaz olduğu iddia ediliyor.

Dillere 'Destan' dizi final yapıyor, Akkız ölüyor! Ebru Şahin duygu yüklü vedaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Ebru Şahin Cedi Osman destan akkız
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.