Dilipak mı şizofren, yoksa siz mi akılsızsınız?

Kenevir lobisinin önde gelen isimlerinden Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bu kez koronavirüs aşısından girdi, hayvan hakları yasasından çıktı! Fantastik tezlerine yenilerini ekleyen Dilipak, son olarak "Ya biz şizofreniz, ya da bunlar akılsız, kör ve sağır" dedi! Seçme hakkı siz değerli okurların...

AK Parti'nin, kamuoyunun beklentileri üzerine, uzun süredir üzerinde çalıştığı Hayvanları Koruma Yasası ve Türk Ceza Yasası'nda değişiklik yapan yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sunuldu.



Yasa teklifinde, hayvanlar "eşya ya da mal" değil, "can" olarak tanımlanırken, hayvanlara karşı işlenen bazı suçlar için ilk kez hapis cezası öngörülüyor.

Düzenlemenin TBMM tatile girmeden önce yasalaştırılması bekleniyor ancak bu önemli yasaya garip bir itiraz geldi.

Fantastik fikirleri ve son dönemde AK Parti'ye yönelik muhalif tavrı ile bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, yasayı ve yasanın Kurban Bayramı öncesi gündeme gelmesini eleştirdi.

Aşı karşıtlığının önde gelen savunucularından Dilipak, hayvan hakları yasası ile "küresel kötücül planlar" arasında bir bağ kurmaya çalışarak, "5G ile Starlink ve Chip arasında birilerinin ilişki kuramadığı, bunların farklı ve rakip sistemler olduğunu sanması gibi. Zaten bu kafaya biz 5G ile CoVID ilişkisini de anlatamadık. Çünkü adamlar anlamak istemiyor." ifadelerini kullandı.


Kurban Bayramı'na günler kala, AK Parti tarafından “Hayvan hakları” ile ilgili bir yasa tasarısının imzaya açılmasını "dikkat çekici" bulan Dilipak, "İşin bir çevreci yanı var, yok değil. Bill Gates konuyu büyük baş hayvan çiftliklerine getirip meseleyi iklim değişikliği ile de ilişkilendiriyor. Elbette işin dini, ahlaki, vijdani bir boyutu da var. Ama birileri her zaman olduğu gibi, altın tas içinde sunduğu bala ağu katıyor. Bir yandan “Hayvan hakları” derken, öte yandan “Sentetik et”i dayatıyor. Gıda olarak bitki ve hayvanlar üzerinden TransHumanizm’e yol aralıyorlar. İşte bizimkilerin görmedikleri, görmek istemedikleri hadise bu. Oysa adamlar bunu davul çalarak yapıyorlar." dedi.

DİLİPAK ŞİZOFREN Mİ?

Hem koronavirüs aşı kampanyasına, hem hayvan hakları yasasına ateş püsküren Dilipak, "Utanç verici bir durum bu! Aşağılık birtakım adamlar da insanların kanları, gözyaşları üzerinden kendilerine gelecek üretme çabasındalar. Allah onları iki cihanda da zelil etsin. Edecektir de. Vay onların haline! Bunlara CoVID ile İstanbul sözleşmesi, LGBT arasındaki bağı anlatamadık, hayvan hakları ile bağını nasıl anlatacağız?!. Ya biz şizofreniz, ya da bunlar akılsız, kör ve sağır!" diyerek okurlarına seçme hakkı da tanıdı!

Dilipak mı şizofren, yoksa siz mi akılsızsınız? ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak hayvan hakları yasa tasarısı koronavirüs aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.