Diego Godin transferinde son durum... Beşiktaş, Uruguaylı yıldız stoperle anlaşmaya çok yakın

Serie A ekiplerinden Cagliari ile Beşiktaş arasındaki Diego Godin pazarlıkları olumlu ilerliyor. Uruguaylı stoperin 2 yıllık maliyetinde kurtulmak isteyen İtalyanlar, "Futbolcuyla anlaşın, biz tamamız" dedi. Yıllık 4 milyon eurodan kapıyı açan Godin'in menajeri ise yavaş yavaş Beşiktaş'ın önerdiği rakamlara iniyor.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Uruguaylı tecrübeli stoper Diego Godin'de hareketli saatler yaşanıyor. Serie A ekibi Cagliari'de forma giyen ve 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki futbolcu için sürdürülen pazarlıklarda fark yavaş yavaş Siyah-Beyazlılar'ın istediği seviyeye iniyor.

Hürriyet'in haberine göre; aradaki fark 900 bin euroya indi. Cagliari yönetimi yıllık 1.8 milyon Euro kazanan ve takımda en çok maaş alan isim olan Godin'le yüksek ücreti nedeniyle yolları ayırmak istiyor. Görüşmeler olumlu ilerlerken, Beşiktaş’ın Godin’i kadrosuna katmaya yakın olduğu bildirildi.

2010-19 arası 9 sezon formasını Atletico Madrid'in efsaneleri arasına giren Diego Godin, 2019 yazında Serie A devi İnter 2 katı maaş teklif edince sözleşme uzatmamış ve İtalya'nın yolunu tutmuştu. Birkaç sezon önce dünyanın en iyi stoperleri arasında gösterilen Uruguaylı yıldız İnter formasını 1 sezon giydikten sonra sürpriz bir şekilde Cagliari'ye imza atmıştı. Godin'in Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ve Cagliari yönetiminden kolaylık istediği gelen haberler arasında...

Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda iki stoper bulunuyor. Domagoj Vida & Welinton ikilisiyle geçen sezon çifte zafer yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın, Devler Ligi'nde Vida-Godin ikilisiyle fark yaratmayı planlıyor.

Diego Godin transferinde son durum... Beşiktaş, Uruguaylı yıldız stoperle anlaşmaya çok yakın

ROSİER'İN MALİYETİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın tapusunu aldığı Valentin Rosier dün gece İstanbul'a geldi. 24 yaşındaki Fransız sağ beki taraftarlar havalimanında karşıladı. G.Saray'ın da transfer girişiminde bulunması sonrasında ""Ben Beşiktaş’ın çocuğuyum" mesajı paylaşan Rosier, sevgi gösterileriyle karşılandı. Geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve Süper Lig'de fark yaratan futbolcu içni kulübü Sporting'le zorunlu satın alma opsiyonu yeni bir kiralık anlaşmaya varıldı.

Siyah-Beyazlı yönetim sezon sonunda Rosier için Portekiz şampiyonuna 4.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. 4 yıllık sözleşme imzalanacak futbolcu yıllık 1 milyon 350 bin Euro kazanacak.

TEIXEIRA İÇİN 5 EURO BİLE FAZLADAN VERMEYİZ

Alex Teixeira görüşmelerinde ise son günlere girildi. Siyah beyazlıların 2 gün süre verdiği Brezilyalı 10 numara, bu süre içerisinde kararını iletmek durumunda. Sambacının menajerine, Harcama Limitleri’ni aşamayacaklarını iletirken, önerilen maaş üzerinden 5 Euro bile fazla veremeyeceklerini dile getirdi.

 

Diego Godin transferinde son durum... Beşiktaş, Uruguaylı yıldız stoperle anlaşmaya çok yakın ile ilgili etiketler Beşiktaş Diego Godin Valentin Rosier Alex Teixeira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.