Destan 16. Bölümde Neler Oluyor? Batuga, Akkız’ı Saltuk’a emanet ediyor!

Ekran yolculuğunu reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde sürdüren ‘Destan’, atv’de salı akşamı 20.00’de yayınlanacak 16. bölümüyle yine çok konuşulacak. ‘Destan’ın on altıncı bölüm üçüncü fragmanı büyük bir sürprize yer verdi. Yeni bölümde Balamir, Batuga’yı öldürmeye çalışırken Batuga, Akkız’ı Saltuk’a emanet ediyor.

GÖK KAĞANLIĞI İKİYE BÖLÜNÜYOR, TEMUR TARAFINI SEÇİYOR

Balamir ve Çolpan, Batı Gök Kağanlığı’nı alınca Alpagu Han savaş ilan eder. Alpagu Han’ın öldürdüğü bütün boy beylerinin oğulları onu terkedip Balamir’in yanında yer alınca da tek bir çaresi kalır; Tuz karşılığı Çin’den destek istemek. Batuga’nın ülke bölünürse Çin işgal eder öngörüsü gerçekleşmektedir. Akkız ve Batuga bunu engellemek için ikiye ayrılırlar ve büyük bir operasyon gerçekleştirirler.

Destan 16. Bölümde Neler Oluyor? Batuga, Akkız’ı Saltuk’a emanet ediyor!

Temur tarafını seçerek Batuga’nın yanında yer alır. Akkız ve Temur, Sabarlarla ittifak yapıp Gök Kağanlığı’nın bütün tuz depolarını saldırırlar. Batuga ve Saltuk ise çiçek salgını ve tuz kıtlığından kırılan boy beylerini çiçek aşısı ve tuz vaadi ile barışa zorlamak isterler.

Destan 16. Bölümde Neler Oluyor? Batuga, Akkız’ı Saltuk’a emanet ediyor! - Resim : 2

MANÇO, ANNESİNE KARŞILIK AKKIZ’LA EVLENMEK İSTİYOR

Akkız ve Batuga’nın büyük planı, yeni devletin hanlığına oynayan Balamir’in hiç hoşuna gitmez ve Batuga’yı ortadan kaldırmayı kafasına koyar. Çin’e vereceği tuzları alarak Alpagu’yu boy beyleriyle görüşmeye zorlamak isteyen Batuga, Balamir’in elinden kurturup babası Alpagu Han’a tüm gerçekleri anlatabilecek mi? Akkız öldü bildiği anasını bulmak için Sabarların lideri Manço’nun evlilik teklifine ne cevap verecek?

Destan 16. Bölümde Neler Oluyor? Batuga, Akkız’ı Saltuk’a emanet ediyor! ile ilgili etiketler destan yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.