Depremzedeler çocuklar, ünlü futbolcular ve Bakan Kurum sahaya çıkıyor: Yükselen Anadolu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremzede çocuklarla futbol maçı yapacak. Karşılaşmada Mesut Özil, Gomis, Juan Mata, Gedson Fernandes gibi birçok yıldız futbolcu da depremzedeler için sahada olacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından depremzedeler için Kurum'un talebiyle Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmeler neticesinde özel bir gösteri maçı organize edildi.

BAKAN MURAT KURUM DA SAHAYA ÇIKIYOR

Depremden sonra İstanbul'a gelen 20 depremzede çocuk, Süper Lig'de top koşturan ünlü futbolcularla maç yapacak. Bakan Murat Kurum da Yükselen Anadolu takımında yer alacak.

Takımların teknik direktörlüğünü, Arda Turan ve depremi Hatay'da yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel yapacak.

Karşılaşmada, Rıdvan Dilmen, Mesut Özil, Juan Mata, Batefimbi Gomis, Emin Bayram, Eren Elmalı, Serkan Asan, Kağan Moradaoğlu, Volkan Babacan, Salih Dursun, Davide Biraschi ve Burak Özdemir'in de aralarında bulunduğu futbolcular, yeşil sahada depremzedelerle top koşturacak.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 

TRT Spor ve A Spor ekranlarından canlı yayımlanacak özel karşılaşmayı, birçok kritik müsabakada düdük çalan, Şampiyonlar Ligi finalini yöneten ilk Türk hakemi olarak tarihe geçen Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşm

Depremzedeler çocuklar, ünlü futbolcular ve Bakan Kurum sahaya çıkıyor: Yükselen Anadolu ile ilgili etiketler Murat Kurum
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.