Depremde yıkılan 4 katlı binanın enkazından 18 gündür duman yükseliyor! 'İçin için yanıyor'

Malatya'da 4 katlı bir bina Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkıldı. Ardından enkazda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen enkazdan 18 gündür dumanlar yükseliyor. Vatandaşlardan biri ''İtfaiye söndürse de yine yanıyor. İçin için yanıyor ama sönmüyor" dedi.

Esat Doğan Caddesi'nde alt katları iş yeri olan 4 katlı bina, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkıldı. Can kaybının olmadığı çökmenin ardından enkazda, yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen, 18 gündür enkazdan dumanlar yükseliyor.

Depremde yıkılan 4 katlı binanın enkazından 18 gündür duman yükseliyor! 'İçin için yanıyor'

''NEDEN YANDIĞINI BİLMİYORUZ''

İdris Peker, "Bu yangın, depremin olduğu 6 Şubat'ta başladı. Burada da yangına neden olacak bir durum da yok. Burada manav, kasap, yemci ve çay ocağı vardı. İtfaiye söndürse de yine yanıyor. İçin için yanıyor ama sönmüyor" dedi. Ersöz Güler ise "Bu yangına itfaiye gelip, söndürme yapıyor. Ama bir şekilde içten yanmaya başlıyor. Sonra yukarıya doğru dumanlar çıkıyor. Neden olduğu belirsiz. Neden kaynaklandığını bilmiyoruz" diye konuştu.

Depremde yıkılan 4 katlı binanın enkazından 18 gündür duman yükseliyor! 'İçin için yanıyor' - Resim : 2

 

Depremde yıkılan 4 katlı binanın enkazından 18 gündür duman yükseliyor! 'İçin için yanıyor' ile ilgili etiketler Malatya deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.