Deprem Kahini bu kez 7 Mart'ı işaret etti! 7 veya 8 büyüklüğünde deprem olabilir

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerini 3 gün önceden bilen ve ‘Deprem Kahini’ olarak tanınan Frank Hoogerbeets bu kez de 7 Mart tarihini işaret etti. Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin birbirine yaklaşımından yola çıkan Hoogerbeets; 7 ya da 8 büyüklüğünde bir deprem olabileceğini işaret etti.

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili doğrudan etkileyen deprem felaketinde 40 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybederken büyük yıkım yaşandı. 6 Şubat tarihinde yaşanan depremden 3 gün kadar önce sosyal medya hesabından deprem bölgesini işaret eden Frank Hoogerbeets, yeni bir tahminde daha bulundu.

'Deprem Kahini' olarak adlandırılan Frank Hoogerbeets, Mart ayının ilk haftasında ya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin birbirine yaklaşacağını söyleyerek 7 Mart tarihinden itibaren dünyada 7 ve 8'in üzerinde bir deprem olacağını sözlerine ekledi.

7 Mart'ta Deprem Olacak Mı?

Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, ''Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2'sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2'sinde 9 saat içerisinde Dünya'yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak.”

7 Mart 2023 deprem

''Sonuç olarak muhtemelen ayın 3'ü veya 4'ü civarında, büyük bir sismik olay olabilir. Ayrıca dolunay veya ayın 6 ile 7'si gibi de olabilir. Abartmıyorum. Korku yaratmaya çalışmıyorum. Bu bir uyarı. Çünkü kritik gezegen geometrisinin sismik olaylara neden olduğu biliniyor. Bunu küçümsememeliyiz.”

"Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir." dedi.

Deprem Kahini bu kez 7 Mart'ı işaret etti! 7 veya 8 büyüklüğünde deprem olabilir ile ilgili etiketler deprem Frank Hoogerbeets
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.