Deprem bölgesinde çok şiddetli bir sarsıntı daha meydana geldi! Yeni depremin büyüklüğü 7.6

AFAD, 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu. Deprem Diyarbakır'dan Ankara'ya kadar geniş bir bölgede hissedildi.

Son dakika haberi: AFAD, 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede saat 13,24'te 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu.

EMSC 7.5 OLARAK DUYURDU

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) son depremin büyüklüğünü 7.5 olarak verdi. Depremin merkez üssü ise Adana'nın Pozantı ilçesi yakınları olarak duyuruldu, dakikalar sonra Kahramanmaraş Elbistan olarak revize edildi. EMSC verilerine göre, sarsıntı Elbistan'ın 6 kilometre güneydoğusunda gerçekleşti. Depremin derinliği ise, iki kilometre.

Suriye resmi medyası, Şam'da binaların şiddetli şekilde sallandığını duyurdu.

"HER İKİSİ BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZ DEPREMLER"

AFAD Deprem Risk Azaltma Genel Müdürü Tatar: "Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde bir başka deprem meydana geldi. Her ikisi de birbirinden bağımsız, birbirini tetikleyen depremler." dedi.

Tatar, Kahramanmaraş ile ilgili açıklamasında, 'Bölgede ciddi bir deprem aktivitesi var. 6,5- 6,7 büyüklüklere kadar artçı sarsıntılar devam edecektir.' ifadelerini kullandı.

Deprem bölgesinde çok şiddetli bir sarsıntı daha meydana geldi! Yeni depremin büyüklüğü 7.6

Deprem bölgesinde çok şiddetli bir sarsıntı daha meydana geldi! Yeni depremin büyüklüğü 7.6 - Resim : 2

Detaylar geliyor...

Deprem bölgesinde çok şiddetli bir sarsıntı daha meydana geldi! Yeni depremin büyüklüğü 7.6 ile ilgili etiketler deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.