Deprem bölgesi için Meteoroloji'den kritik uyarı! Yarın saat 3'te başlayacak, 3 gün sürecek

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizde yıkıma neden olan depremler en çok etkilenen illerimizden olan Hatay, Adana, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Elazığ ve Kilis için Meteoroloji'den kritik bir uyarı geldi. Kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulunan meteoroloji fırtınanın yarın saat 03.00'te başlayıp, saat 18.00'de sona ermesinin beklendiğini vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, deprem bölgesinde beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Deprem bölgesi için Meteoroloji'den kritik uyarı! Yarın saat 3'te başlayacak, 3 gün sürecek

Meteoroloji  Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın bu gece saatlerinden sonra Hatay, yarın sabah saatlerinden itibaren ise Adana'nın güney ve doğusu, Kahramanmaraş, Malatya ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-70 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yer yer kuvvetli fırtınanın (70-90 kilometre/saat) olacağı tahmin ediliyor.

Fırtınanın sebep olacağı olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Kuvvetli rüzgar ile fırtınanın yarın saat 03.00'te başlayıp, saat 18.00'de sona ermesi bekleniyor.

Deprem bölgesi için Meteoroloji'den kritik uyarı! Yarın saat 3'te başlayacak, 3 gün sürecek ile ilgili etiketler hava durumu deprem Kahramanmaraş Hatay Gaziantep Elazığ Kilis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.