Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce Valiliği tarafından Düzce'de üretiliyor

Deprem bölgelerinde oy verme işlemlerinin yapılacağı konteynerler Düzce Valiliği'nin koordinasyonunda Düzce'de üretiliyor. Deprem bölgelerinde oy kullanacak vatandaşlar için Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde seçim konteynerleri yapılmaya başlandı .2 kabinli konteynerlerde vatandaşlar daha sağlıklı oy kullanabilecek.

Düzce Valiliği’nin koordinasyonunda Düzce’de 4 fabrikada deprem bölgeleri için konteyner üretimleri devam ediyor.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için deprem bölgelerinde oy kullanacak vatandaşlar için de Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde seçim konteynerleri yapılmaya başlandı.

Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce Valiliği tarafından Düzce'de üretiliyor

Deprem bölgelerindeki vatandaşların daha sağlıklı oy kullanabilmesi için tasarlanan konteynerler da 2 kabin bulunuyor. Ayrıca sandık görevlileri içinde 6 sandalye ve masalarda konteynerler ile birlikte deprem bölgelerine gönderiliyor.

Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce Valiliği tarafından Düzce'de üretiliyor - Resim : 2

DÜZCE VALİ YARDIMCISI: SEÇİMDEN SONRA FARKLI HİZMETLER İÇİN DE KULLANILABİLECEK

Gümüşova OSB’de bulunan üretim merkezinde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Düzce Vali Yardımcısı Talha Altuntaş, “Seçim konteynerlerinde aynı anda 2 vatandaşımızın oy kullanabilecek kabinler bulunuyor. Bir tarafı perdeyle kapatılıyor. Diğer kısımlar ise sabit olarak yapıldı. Sandık görevlilerinin rahat bir şekilde vatandaşlar ile iletişim kurabileceği masa ve sandalyeler mevcut. Ürettiğimiz seçim konteynerlerimiz ihtiyacı olan bölgelere AFAD koordinasyonunda gönderilecek. Seçimden sonra bu konteynerler orada farklı hizmetler için kullanılmaya devam edilecek” dedi.

Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce Valiliği tarafından Düzce'de üretiliyor - Resim : 3

Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce Valiliği tarafından Düzce'de üretiliyor - Resim : 4

Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce Valiliği tarafından Düzce'de üretiliyor ile ilgili etiketler Düzce seçim deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.