Deniz Bulutsuz'dan Ozan Güven yanıtı!

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre eski sevgilisi Ozan Güven'e darp iddiasıyla dava açan Deniz Bulutsuz, muhabirlerin dava süreciyle ilgili sorularına, "Kendimi çok kötü hissediyorum" şeklinde yanıt verdi.

Arkadaşlarıyla yürüyüş yaparken objektife yansıyan Deniz Bulutsuz, muhabirlerin dava süreciyle ilgili sorularını “Arkadaşlar yapmayın. Dava devam ediyor, konuşamam” diyerek yanıtsız bıraktı.

 "KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM"

Bulutsuz, “Davaya ilişkin bir yayın ya da konuşma yasağı mı var?” sorusu üzerine de “Bu konular açıldığında kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen sormayın” dedi.

Deniz Bulutsuz'dan Ozan Güven yanıtı!

Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz, ünlü oyuncunun kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.Güven hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlanarak 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

 

Deniz Bulutsuz'dan Ozan Güven yanıtı! ile ilgili etiketler Şiddet kadına şiddet Aile içi şiddet Ozan Güven Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.