Deniz Akkaya "Utanmıyor musun?" diyerek Haluk Levent hakkında yeni iddialarda bulundu

Deniz Akkaya hakkında, AHBAP Derneği'nin kurucusu ve başkanı Haluk Levent'e yönelik iddiaları nedeniyle 5 ayrı suçtan soruşturma açılmıştı. Haluk Levent'i hedef alan Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Deniz Akkaya, Haluk Levent'in dolandırdığı kişilere 'yalanlama' karşılığında para teklif ettiğini anlattı.

Eski manken Deniz Akkaya, AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent'in ABD'de kara para aklamaktan yargılanan Sezgin Baran Korkmaz'la bir fotoğrafını paylaşarak çeşitli iddialarda bulunmuştu. Akkaya, Levent'i dolandırıcı olmakla suçlamıştı ve Haluk Levent'in dolandırdığı kişilerin mesajlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Akkaya'nın suçlamalarına karşı çıkan ve iddiaların ispatlanmasını isteyen Haluk Levent, suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya hakkında "Kamu Kurum ve Kuruluşlarını tahkir ve aşağılama", "Yanıltıcı bilgiyi alenen yayma", "Tehdit, hakaret ve iftira" suçlarından soruşturma açmıştı.

''DOLANDIRDIĞI KİŞİLERE PARA TEKLİFİ ETMİŞ''


Deniz Akkaya, kendisini şikayet eden Haluk Levent hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Deniz Akkaya, Haluk Levent'in dolandırdığı kişilere 'yalanlama' karşılığında para teklif ettiğini anlattı.

Akkaya, Levent'in kendisini itibarsızlaştırmak için mağdurlara "Deniz Akkaya'nın söylediklerini yalanlayın. Paralarınızı iade ederim" dediğini söyledi ve ses kayıtları paylaştı.


''HAKKIMDA HERHANGİ BİR DAVA YOK''

Akkaya, "Bu açıklamaları yapma nedenim ben sustukça hakkımda yalan haberlerin çıkması" diyerek çeşitli iddialarda bulundu. Dava açılmadığı halde hakkında dava açıldığı gibi bir algı oluşturulduğunu söyleyen Deniz Akkaya, bu tip haberlerin bit gibi türeyen hesaplar tarafından dolaşıma sokulduğunu aktardı.

Akkaya, üstelik Haluk Levent'in kendisine ulaşan ve mağduriyetlerini dile getiren bazı kişilere para teklif ettiğini de belirtti. Akkaya, Whatsapp üzerinden resmi olmayan bir ihtarname ile mağdurların tehdit edildiğini de ekledi.

Haluk Levent'e seslenen Akkaya, "Beni mahkemeye ver ki her şeyi anlatayım. Can Bey mesela kimin üzerinden aldı parayı? 17 senedir parasını alamıyormuş. Bize Cenk Erenler telefon açıyor gel evde buluşalımlar. Bu ne demek? Gör beni göreyim seni? Sen utanmıyor musun? Bizim buradan bir kuruş kazancımız yok. Gel paramı indirdim... Oğuzhan Bey'e de teklifte bulunmuş, mesajlarımı yalanlarsa parasını verecekmiş. Bunların hepsini davada konuşacağız sen beni ver ki mahkemeye bunları konuşalım. Can Bey mesela kimin üzerinden aldı parayı ne kadar yemlendi. Bu arada dile getirmediğim mağdurlar var. Davaya vermeni heyecanla bekliyoruz.Onlarca, yüzlerce mağdur var. Utanmıyor musun Haluk Levent? Davaya vermeni heyecanla bekliyoruz. Kamuoyunun sadece bilgilenmesini istedim. Ben sustukça yemlediği sayfaların rezil haberleri yüzüden ben mağdur olmaya başladım. Ben korkmam, Allah'tan başka korkum yok." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Deniz Akkaya "Utanmıyor musun?" diyerek Haluk Levent hakkında yeni iddialarda bulundu ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Haluk Levent
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.