Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor mu? 7 aylık evlilikte büyük kriz

Geçtiğimiz Ağustos ayında dillere destan bir düğünle dünyaevine giren oyuncu Demet Özdemir (31) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) evliliğinde kriz çıktı. Demet Özemir, Oğuzhan Koç'un hareketleri nedeniyle evi terk etti. İkilinin arasındaki tartışma sonrası boşanıp boşanmayacakları ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Adım Farah'ta hayat verdiği Farah Erşadi karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yıl 28 Ağustos'ta Six Senses Hotel’de muhteşem bir düğünle mutluluğa 'evet' demişlerdi. Demet Özdemir'in gelinlikleri, Oğuzhan Koç'un da ayakkabı tercihi günlerce konuşulmuştu. Yaklaşık 7 ay önce dünyaevine giren ünlü çiftin evliliğinde kriz çıktı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliklerinin üzerinde karabulutlar dolaşıyor.

DOĞUM GÜNÜNDE EŞİYLE ARASINDA GERRGİNLİK YAŞANDI

26 Şubat’ta yeni yaşını kutlayan Demet Özdemir, doğum günü için İhtiyaç Haritası yararına kampanya başlatmış ve yüklü miktarda bağış toplamıştı. Deprem felaketi nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen güzel oyuncuya, yakın arkadaşları küçük bir kutlama organize etti. Arkadaşlarının evinde gerçekleşen bu küçük kutlamada Oğuzhan Koç, eşini üzecek davranışlarda bulundu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor mu? 7 aylık evlilikte büyük kriz - Resim : 2


DEMET ÖZDEMİR İKİNCİ KEZ EVİ TERK ETTİ

Demet Özdemir de tartışmanın giderek büyümesi üzerine, eşiyle eve dönmek yerine yakın dostu Saadet Özsırkıntı’nın evine gitti. Birkaç gün ayrı kaldıktan sonra pişmanlık duyan Oğuzhan Koç, elinde çiçekle eşinin setine giderek özür diledi ve Özdemir de evine geri döndü.

Ancak çift, birkaç gün sonra tekrar kavga etti. Demet Özdemir’in son tartışmanın ardından da evi terk ettiği öğrenildi. Çiftin boşanma kararı alıp almayacağı ise merak konusu oldu. Kısa süre önce hayatını birleştiren ikiliden gelen kötü haber hayranlarını üzdü.

 

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor mu? 7 aylık evlilikte büyük kriz ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.