Defne Samyeli'yi kızdıran Serenay Sarıkaya sorusu!

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz birkaç ay önce ilişkilerini noktalamıştı. Ardından ünlü komedyen Yılmaz'ın oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisinin olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan sonra kendi içine dönen Samyeli annesiyle birlikte görüntülendi. Samyeli'ye Sarıkaya hakkında soru sorulunca sinirler gerildi.

Defne Samyeli önceki gün annesi Sendegül Samyeli’yi Nişantaşı’ndaki bir ortopedi doktoruna götürdü. Samyeli muhabirlerin sorularına yanıt vermek için durunca gelen sorular ünlü oyuncuyu kızdırdı. Samyeli "başka insanları bana sormayın, benimle ilgili soracaksanız sorun" diyerek tepki gösterdi.

Defne Samyeli'yi kızdıran Serenay Sarıkaya sorusu!

HAVUZ GÖRÜNTÜLERİ SORULUNCA...

Samyeli'ye önce “Tuğba Büyüküstün’ün Umut Evirgen’den ayrılma sebebi olarak adınız geçiyor. Ne düşünüyorsunuz?” sorusu soruldu. Ardından ise Serenay Sarıkaya'nın havuz görüntüleri soruldu.

 Defne Samyeli'yi kızdıran Serenay Sarıkaya sorusu! - Resim : 2

BENİMLE İLGİLİ SORACAKSANIZ DEVAM EDELİM

Samyeli bu sorulara yanıt vermek istemedi ve "Gündem değişti. Sizin gündeminiz değişmedi. Benimle ilgili sorular soracaksanız devam edelim konuşmaya. Başka insanları soracaksanız anlaşma bozulur. Çok ayıp, sizlere böyle soruları yakıştıramıyorum" yanıtını verdi.

 

Defne Samyeli'yi kızdıran Serenay Sarıkaya sorusu! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Defne Samyeli Tuba Büyüküstün Umut Evirgen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.