Defne Samyeli'ye Camdaki Kız'dan Teklif: Hande Ataizi Gibi Arka Rollerin Kadını Olamam

Bir süre öncesinde komedyen Cem Yılmaz ile bir birliktelik yaşayan Defne Samyeli’nin ekranların en çok izlenen dizilerinden Camdaki Kız’dan teklif aldığı ortaya çıktı. Fatih Altaylı’nın konuğu olarak canlı yayına katılan Samyeli yaptığı açıklamalarla sansasyonel etki bırakırken Camdaki Kız hayranlarını da şok etti.

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi için şok eden bir iddia ortaya atıldı. Camdaki Kız dizisinde Cana karakteri için kendisine teklif geldiğini itiraf eden Defne Samyeli bunu kabul etmeyince Hande Ataizi’nin diziye katıldığı söyledi.

Samyeli, “Kesinlikle önemli bir parçası olmadığım dizilerde yer almak istemiyorum. Diziyi kendimde izlerken yer alacağım sahneyi beklemek hoşuma gitmiyor. İlk iki rol dışında asla dizi tekliflerine sıcak bakmıyorum.” dedi.

Defne Samyeli'ye Camdaki Kız'dan Teklif: Hande Ataizi Gibi Arka Rollerin Kadını Olamam

Defne Samyeli geçmişte yaşadıkları konusunda kızlarının artık bir feminist olduğunu ve birazda yeni jenerasyon gereği asla evlenmeyeceklerini söylediklerinden bahsetti. Kendisinin de evliliğe sıcak bakmadığını itiraf eden Samyeli, bir daha asla evlenmeyeceğinden söz etti.

Bir dönem siyasete girmeyi düşündüğünü de belirten Samyeli, “Ülkeme dair çok büyük ülkülerim bulunuyor. Ancak artık sadece kapalı alanlarda bu fikirlerimi söylüyorum. Abuk sabuk insanların adımı anmaları hoşuma gitmiyor. Ben bu ülkeye küstüm.” dedi.

Defne Samyeli'ye Camdaki Kız'dan Teklif: Hande Ataizi Gibi Arka Rollerin Kadını Olamam - Resim : 2

2019 yılında uzunca bir süredir aşk yaşadığı Cem Yılmaz’dan ayrılan Defne Samyeli, bu büyük aşkın bitmesinin en büyük nedeni olarak ihaneti göstermişti. Tarafların hiçbir şekilde açıklama yapmadığı ayrılık sonrasında hiç kimse konuşmamıştı.

Defne Samyeli'ye Camdaki Kız'dan Teklif: Hande Ataizi Gibi Arka Rollerin Kadını Olamam ile ilgili etiketler Defne Samyeli Hande Ataizi Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.