Defne Samyeli Hürriyet gazetesine isyan etti! Tek başvuru yeri: Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri!

Mehmet Üstündağ geçtiğimiz gün Hürriyet'te yayımlanan yazısında, komedyen Cem Yılmaz’ın Defne Samyeli ile ilişkileri devam ederken oyuncu Sereney Sarıkaya ile görüşmeye başlaması üzerine çıkan tartışmalara değindi. Söz konusu haberin ardından Samyeli, sosyal medya hesabı üzerinden yasal işlemlerin başladığını belirtti.

Defne Samyeli’nin, Cem Yılmaz’ın Sarıkaya ile görüştüğüne dair iddiaların çıkması üzere “Hiç ihtimal vermedim, hiç konduramadım” açıklamasından bahseden Üstündağ, Yılmaz-Samyeli ilişkisinin bitmesinde Mustafa Sandal ayrıntısının ortaya çıktığını ileri sürdü.

Defne Samyeli Hürriyet gazetesine isyan etti! Tek başvuru yeri: Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri!

İSYAN ETTİ

Samyeli Hürriyet'te yayımlanan haberin ardından sosyal medya hesabı üzerinden, ''Bu sözümona haberle ilgili cevap ve düzeltme metni az önce noter kanalıyla Hürriyet gazetesine ve o satırların sorumlularına iletildi. Yasal haklarım adına tek başvuru yeri, her zamanki gibi Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri'' şeklindeki paylaşımla hakkında çıkan söz konusu haberler için yasal işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Defne Samyeli Hürriyet gazetesine isyan etti! Tek başvuru yeri: Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri! - Resim : 2

Samyeli, haberlerde kullanılan dili de eleştirerek şu açıklamayı paylaştı;

Defne Samyeli Hürriyet gazetesine isyan etti! Tek başvuru yeri: Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri! - Resim : 3

Defne Samyeli Hürriyet gazetesine isyan etti! Tek başvuru yeri: Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri! - Resim : 4

Defne Samyeli Hürriyet gazetesine isyan etti! Tek başvuru yeri: Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri! - Resim : 5

Defne Samyeli Hürriyet gazetesine isyan etti! Tek başvuru yeri: Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Defne Samyeli Hürriyet Mehmet Üstündağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.