Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Ramiz Dayı ile ilgisi var mı?

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin gösterim tarihi belli oldu. Filmin başrolünde, Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar yer alıyor.

Uğur Bayraktar'ın yönetmenliğini üstlendiği Dayı: Bir Adamın Hikayesi, 10 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Ufuk Bayraktar'ın başrolünü üstlendiği filmde Dayı karakterinin Ezel dizisinin fenomen karakteri Ramiz Karaeski olup olmadığı en çok merak edilen konu oldu.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Ramiz Dayı ile ilgisi var mı?

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Ramiz Dayı ile ilgisi var mı? - Resim : 2

DAYI, RAMİZ KARAESKİ Mİ?

Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar, 2019'da verdiği bir demeçte, Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nin Ezel döneminde canlandırdığı Ramiz Karaeski karakterinden bağımsız olduğunu söylemiş ve eklemişti: "Öyle bir şey söz konusu değil. O karakter, Tuncel Kurtiz ağabeyimin oluşturduğu bir karakterdi ve gençliğini oynamak benim için büyük gururdu. Ancak o hikayenin senaristi başka, bizim hikayemizin senaristi başka. Tuncel ağabeyime de bu vesileyle Allah’tan rahmet diliyorum, her zaman saygıyla anacağım büyük üstat ve iyi bir insandı."

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Ramiz Dayı ile ilgisi var mı? - Resim : 3

FİLMİN OYUNCULARI

Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'ün senaryosunu yazdığı filmde Ufuk Bayraktar'ın yanı sıra Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp, Beste Bereket, Ümit Çırak ve Rıza Akın kamera karşısına geçti.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Ramiz Dayı ile ilgisi var mı? - Resim : 4

FİLMİN KONUSU

Adil ve sevilen bir kabadayıyı konu alan Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nde; cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan ana karakter, köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi tarafından çalışması için İstanbul’da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi’nin yanına gönderilir. Bununla birlikte kendisinin, olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve zirveye yükseliş hikayesi başlar.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Ramiz Dayı ile ilgisi var mı? - Resim : 5

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Ramiz Dayı ile ilgisi var mı? ile ilgili etiketler Ufuk Bayraktar Dayı: Bir Adamın Hikayesi ramiz karaeski Uğur Bayraktar ezel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.