Danla Bilic korona testi yaptırdığı anları paylaştı!

Havaların soğumasıyla birlikte koronavirüs ve mevsimsel gribin birbirinden ayırt edilememesi Danla Bilic’i de endişelendirdi. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic Instagram hesabından koronavirüs testi yaptırdığı anları paylaştı. Fenomen isim koronavirüs testinin sonucu da duyurmayı ihmal etmedi.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda alışveriş yaparken objektiflere yakalanan Danla Bilic, milyonluk Mercedes modeli cipiyle dikkatleri çekmişti. Kazandığı parayla araba aldığını ifade eden Bilic, gelen tepkileri de anlamsız bulunduğu ifade etmişti. Kameraların karşısına maskeli olarak çıkan Bilic, kendini halsiz hissetmesi üzerinde evinde koronavirüs testi yaptırdı. Test sırasında video çekmeyi ihmal etmeyen fenomen isim, sonucunu da takipçileriyle paylaştı.

Danla Bilic korona testi yaptırdığı anları paylaştı!

Evinde koronavirüs testi yaptıran sosyal medya fenomeni zor anlar yaşadı. Burnunda örnek alınan Bilic videosuna, “Gözüme soktuğuna yemin edebilirim ama etmem” notunu ekledi.

Test yaptırdığı anları paylaşan Bilic’in koronavirüs testinin sonucu negatif çıktı.

Danla Bilic korona testi yaptırdığı anları paylaştı! - Resim : 2

 

Danla Bilic korona testi yaptırdığı anları paylaştı! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Danla Bilic korona testi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.